Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Sushi restaurant København – Top 5 sushi ad libitum 2023

Sushi restaurant København – Top 5 sushi ad libitum 2023

Søger du den bedste sushi restaurant i København, med sushi ad libitum? Mooly gør det nemt at finde det bedste sted der både er rig på kvalitet og fordelagtig i pris.​

Seneste opdatering: 27. SEPTEMBER 2023
Alle ved det kan være svært, at finde den helt rigtige sushi restaurant i København. Derfor opdatere vi løbende vores guide, her på siden. I vores seneste opdatering, har vi valgt at inkludere: Watami og Sushi Lovers.

Her på siden kan du finde de bedste foresalg til mad, hvis du er i tvivl om hvor du skal invitere din familie, kæreste, date eller veninde hen. Find også kuponkode så kan du spare penge, når du shopper online på Elgiganten rabatkode, Bodylab rabatkode og Skousen rabatkode.

Bedste sushi restauranter i København

 • Iki Sushi​ – #1 Vores anbefaling af bedste sushi restaurant i København
 • Bar´Sushi​ – #2 Bedste sushi ad libitum i København
 • Hachi Sushi – #3 Bedste kreativitet og kvalitet hvad angår bedste sushi restaurant i København
 • Sushi 2500 – #4 Bedste hyggelige sushi restaurant København
 • Letz Sushi – #5 Bedste bæredygtige sushi i København

Derudover finder du også mange andre gode muligheder for lækker sushi i København herunder.

Guide over all you can eat sushi

I denne guide viser vi dig de bedste steder i København, som en sushi-elsker bare skal kende til. Gå ikke glip af et godt tilbud, eller den bedste all you can eat sushi i København.

Når lysten til den japanske specialitet opstår, vil mange nok lede tankerne hen på de store kæder i København som Sticks’n’Sushi, Letz Sushi eller Karma Sushi. 

Her hos Mydinners har vi lavet en guide, som vil tage dig igennem noget af den bedste sushi i København fra store såvel som små restauranter. Her bliver der tilbudt spændende og autentiske japanske specialiteter, hvor den gode pris er i fokus. Læs os en guide om den bedste airfryer eller andet her på siden.

De bedste sushi restauranter

sushi koebenhavn

Find herunder vores anbefalinger til den bedste sushi, som du ofte kan finde til en billig pris. Der køres nemlig ofte kampagner hos diverse sushirestauranter i København, hvor du kan få sushi ad libitum eller a la carte, netop som du vil have det.

Iki Sushi​

Hvis du leder efter stedet, hvor du får de bedste små japanske darlings for pengene, er Iki klart et besøg værd. Restaurantkæden er at finde flere steder i København, og åbnende den første restaurant i 2014 på Århusgade. Siden hen har de udvidet til tre yderligere restauranter på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej.

Her leveres de japanske delikatesser i bedste klasse, til priser man kan være med på. Hos Iki vil man i hyggelige omgivelser kunne sidde og nyde sin mad, imens man kan se de dygtige kokke tilberede den. 

På deres menukort vil man kunne finde alle de klassiske og bedste former for sushi restaurant og sticks ad libitum, som er all you can eat sushi  samt andre japanske specialiteter der giver mulighed for at få nye og spændende smagsoplevelser. 

Alle ugens dage kan du afprøve alle de bedste smage køkkenet byder på, ved deres ad libitum koncept, til en pris rangerende fra 219 til 239 kr. Det er desuden muligt at prøve deres forskellige tilbudsmenuer sammensat af kokkene, alt efter hvad lysten bringer.

Iki Sushi restaurant kan findes følgende steder:

 • Frederiksberg​
 • Nordhavn​
 • Vesterbro​

Højdepunkter:

 • Sushi ad libitum​
 • God frisklavet sushi​
 • God og hyggelig atmosfære​
 • God service​

Iki Sushi har ikke pt. nogle deals, men se hvilke restauranter som har her.​

Bar´sushi​

Bar´sushi startede på Fyn, og har siden hen udvidet til 8 restauranter rundt i landet med placering på Nørrebrogade i København tæt på Nørrebros Runddel.

Ønsker du den fulde oplevelse? Så har de måske her den bedste sushi ad libitum i København for dig. Du kan med fordel gå i krig med deres all you can eat, når du er rigtig sulten. Du kan her forvente et åbent køkken, hvor du som gæst er med til at overvære kokkene tilbedere ens lækre risruller fra første række.  

Hvis du føler dig inspireret, kan du med et sushikursus fuldende oplevelsen på bedste vis. Her lærer du at lave dine egne japanske specialiteter i lækre og afslappende omgivelser.

I denne japanske restaurant tilbyder de konceptet ”Spis til pindende knækker” til en pris af 269 kr., hvor det her er kokkene der bestemmer menuen. Dette giver rig mulighed for at prøve sushi du normalt ikke ville vælge, samt sikre at du går derfra mæt og med en all you can eat- madoplevelse rigere. Tjek også denne guide for sushi ad libitum København, der er mange gode steder at vælge imellem for 2023.

Hvis man er studerende i København, kan budgettet godt stramme. Det er her at Bar´sushi er en af de bedste muligheder for dig, da de giver 10% studierabat i alle deres restauranter samt take away.

Er du også på udkig efter bambus strømper, læs vores guide her. Ellers har vi også guides til andre byer, bl.a. den bedste restaurant Hillerød.

Bar´sushi kan findes følgende steder:

 • Nørrebro

Højdepunkter:

 • “Spis til pindende knækker” – konceptet er fantastisk​
 • All you can eat sushi​
 • Kompetent service​
 • Lækker frisk sushi​

Bar´sushi har ikke pt. nogle deals, men se hvilke restauranter som har her.​

Hachi sushi

Denne japanske restaurant har fokus på den bedste kvalitet og kreativitet. Du kan derfor forvente at få sushi lavet af de bedste sæsonbaserede råvarer. 

Kok og ejer Apisit Prasertsri har speciale i nordisk sushi og tilbereder altid sin kreationer, som den bliver bestilt – ud fra hans helt egen stil. Hvis man ønsker en gastronomisk oplevelse, hvor kreativt er i højsædet, er dette den bedste sushi restaurant i København for dig.

Hachi tilbyder desuden catering til arrangementer, hvor man vil kunne opleve smagsfulde menuer præsenteret på en smuk og spændende måde. Her vil det være som all you can eat sushi ved servering.

Denne restaurant er til at finde på Østerbro, og som et ekstra plus tilbyder Hachi ligeledes 10% studierabat.

Bar´sushi kan findes følgende steder:

 • Østerbro

Højdepunkter:

 • God og kreativ kvalitet
 • Bedste sæsonbestandige råvarer
 • Catering til arrangementer
 • God service

Hachi sushi har ikke pt. nogle deals, men se hvilke restauranter som har her.

Sushi 2500

Sushi 2500 har flere hyggelige restauranter på Sjælland og i København, der alle byder på velsmagende japanske delikatesser af de bedste råvarer.

De er her inspireret af californisk sushi, hvor man bruger mindre ris og flere råvarer. Deres menu tilbyder de klassiske nigiri og maki ruller lavet af den bedste kvalitet af fisk og skaldyr. Hvis man har lyst til et mere sundt alternativ, tilbydes der her retter lavet med rispapir eller blomkålsris.

Deres ambition er at levere en sushioplevelse af den bedste kvalitet, til en pris alle kan være med på. Er du på farten og skal med toget fra Valby station?  Med sin placering lige ved siden af stationen, er dette klart den bedste sushi restaurant i København, når det kommer til nem og hurtig japansk frokost med i toget.

Sushi 2500 har flere hyggelige restauranter på Sjælland og i København, der alle byder på velsmagende japanske delikatesser af de bedste råvarer.

De er her inspireret af californisk sushi, hvor man bruger mindre ris og flere råvarer. Deres menu tilbyder de klassiske nigiri og maki ruller lavet af den bedste kvalitet af fisk og skaldyr. Hvis man har lyst til et mere sundt alternativ, tilbydes der her retter lavet med rispapir eller blomkålsris.

>> Leder du efter en elektriker Vesterbro? Så læs mere her.
>> Find også vores guide til den bedste airfryer her.


Letz Sushi – Bæredygtig sushi i hele København

Letz sushi har altid bygget deres forretning på at være bæredygtige, når det kommer til både indpakning, råvarer og meget mere, siden de åbnede deres første sushirestaurant på Nordre Frihavnsgade i det nordøstelige København til bage i 2003.

I dag finder du et stærkt og bæredygtigt brand bag noget af det bedste sushi, som kan findes i Denmark. De arbejder ivrigt på at være nogle af de bedste til at levere bæredygtig fisk og sushi til en billig pris på trods af de mange tiltag de yder. Du kan på deres hjemmeside læse alt om deres tiltag.

De nævner her blandt andet, hvordan deres råvarer er fri for farvestoffer, er importeret og produceret bæredygtigt, og så har de en liste over fisk, de anvender, med information om, hvor de kommer fra, og hvilken certificering, fisken har. Derudover angiver de, at de støtter ASC, MSC, Healthy Seas og Turtle Club, som sørger for bæredygtig fangst og bevarelse af et godt miljø i verdens have.

Du kan hver søndag få sushi ad libitum til den nette sum af 250 kr, hvor du kan spise til du er ved at briste. Dette er en rigtig god mulighed for dem, der måske lever på budget, men stadig elsker sushi, eksempelvis studerende. Derudover er der, hver mandag, også Monday Madness, hvor du får 25% på sushi fra ét af de bedste sushisteder i København.

Så hvorfor ikke stille hovedet forbi til en lækker omgang billig sushi, der er lavet bæredygtigt, smager skønt og som du helt sikker vil komme tilbage til?

Letz Sushi kan findes følgende steder i København:

 • Amager
 • Christianshavn
 • Engholmene
 • Frederiksberg
 • Guldsmedgade
 • Islands Brygge
 • Nordhavn
 • Nørrebro
 • Store Kongensgade
 • Tivoli Food Hall
 • Valby
 • Vanløse
 • Vesterbro
 • Østerbro

Omakase – en af de første i København

Da Omakase åbnede deres første restaurant i 2006, var der ikke mange sushi ad libitum restauranter i København. Omakase satsede på deres koncept og har nu her, næsten 16 år senere, fået etableret en sikker plads på Københavns sushiscene med all you can eat sushi.

Omakase forstår at nytænke og levere de små japanske delikatesser af høj kvalitet, hvor tradition og håndværk er vægtet højt.

Som nyhed er Omakase i gang med at udvikle et poke bowl koncept, så du kan nyde din friske laks, med alverdens lækre friske grøntsager. Du kan helt selv sammensætte din egen bowl, så du er sikret alle de ingredienser dit madhjerte begærer.

Hvis du samtidig har lyst til at nyde en traditionel japansk øl med din sushi, kan du for blot 35 kr. købe dette med, hvilket klart kan anbefales, især hvis du skal have all you can eat sushi. 

Omakase er beliggende på Vesterbrogade, København, med en kun 10 minutters gå gang til Frederiksberg Have, så du kan medbringe din menu som take away og nyde den i de bedste grønne omgivelser.


Sushi lovers

Hvis du kunne fristes med en sushioplevelse, hvor smagen og præsentationen er i højsædet, er dette den bedste sushi restaurant i København for dig. Som navnet siger, er dette et sted, hvor kærligheden til sushi er stor. Deres mål er at give en madoplevelse ud over det sædvanlige.

De arbejder hver dag på at udvikle og skabe spændende og velsmagende japanske kombinationer.

I 2013 og 2014 blev de udvalgt til at deltage i World Sushi Cup i Tokyo, hvor de i 2014 fik en fortjent 4. plads for deres kreative og nytænkende hyldest til det japanske køkken, og derudover også deres overdådige præsentation. Det er derfor ikke underligt, at de er en af de bedste.

Læs også denne guide om top sushi Frederiksberg 2023.

Denne højtelskede kæde er til at finde i Torvehallerne i København, hvor du kan nyde din sushi med en behørig afstand til det pulserende torveliv.

Hvis du selv ønsker at eksperimentere som japansk kok, er det her muligt at købe de perfekte råvarer til at lave din egen sushi hjemme. Hvis du er helt på bar bund, er det også muligt at deltage i kurser, så du rigtigt kan imponere dine gæster med et overdådigt sushimåltid.

>> Er du til koreansk mad? Så find en koreanske restaurant her. Det kan være et godt alternativ til sushi ad libitum København, hvis aftensmaden skal være billigere.


Watami

Endnu en sushi-darling for de fleste danskere og en af de bedste i København, finder du nemlig her; Watami. Denne restaurant byder på både take away, ala carte og ad libitum. Er du altså en ægte sushi-lover, kan du her kaste dig over alle de japanske favoritter du kan spise, for blot et lille beløb. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at spise sig mæt iall you can eat på Watami.

Er hele familien vilde med den japanske spise? Så spiser børn under 12 år med på ad libitum for kun 120 kr alle dage. Så inviter endelig de små med på Watami og få en den bedste all you can eat-madoplevelse ude for hele familien. 

Om du er bosat i København eller lige udenfor storbyen, så befinder Watami sig ikke langt fra dig. Du finder nemlig denne restaurant på Østerbro, men også i Valby, Vanløse og Gentofte. 

Tag nemt forbi og få den bedste sushi ad libitum i København på Watami. 

>> Er du til indisk mad? Så find en indisk restaurant København her. 

>> Vi har også lavet en guide, til hvor du finder de billigeste elpriser time for time


Sushi Nørregade

Befinder du dig omkring Nørreport station i København, om så sulten har ramt efter en lang togtur eller en ihærdig shoppingdag, så finder du Sushi Nørregade kun et stenkast fra den travle station. 

Her har smag, pris og anretning skaffet dem en plads på vores list over det bedste sushi ad libitum i København. Ønsker du at støtte mere lokalt, så byder Nørregade på en restaurant, som ikke tilhører en kæde men blot er sin enkelte ene restaurant meed all you can eat sushi.

Selvom denne japanske restaurant ikke er en del af en større kæde, så opleves det absolut ikke på smagen fra de små japanske delikatesser – for med sin autentiske og innovative smag, så kunne Sushi Nørregade ligge mange flere steder i København, og ifølge os er de en af de bedste. 

Her bydes der på både ala carte, take away og vores yndlings – ad libitum! Så er sulten stor, kan du med fordel lægge turen forbi Nørregade og spise dig mæt i den bedste all you can eat sushi og sticks i København. 

>> Elsker du sushi og befinder dig uden for København? Så læs mere her – Sushi Frederikssund

Nysgerrig på nogle af vores andre områder? så kan blandt andet læse om Junkbusters og deres container service hvor de holder både København og store dele af tyskland ren. Læs mere om bauschutt container mieten i 2022 her. 

Med den bedste airfryer kan du selv lave sprøde, pankorejer, du kan bruge i den egen hjemmelavede sushi. Vi har lavet en guide over de bedste på markedet, som du med fordel kan læse om.

Leder du efter kuponkoder, så du kan spare på din shopping? Læs mere om NAKD rabatkode, Magasin rabatkode eller NiceHair rabatkode.


Hatoba

Selvom denne sushi restaurant er placeret lidt ude fra hjertet af København, så er den helt klart turen værd. Så om du hopper på cyklen til Islands Brygge eller snupper bilen til Lyngby, så synes vi helt sikkert, at du skal besøge Hatoba, som serverer noget af det bedste sushi, vi har smagt. 

Hos Hatoba er konceptet lidt en anden fra de mange andre restauranter i København på listen. Her tilbydes nemlig ikke den klassiske ad libitum. Hos Hatoba får du i stedet mulighed for at vælge mellem ala carte, take away og sammensatte menuer. 

Af menuer kan du vælge mellem de mere traditionelle menuer, eller at få en menu sammensat af 5 serveringer, som vi kender det fra andre gastronomiske køkkener. Serverings menuerne giver dig altså god anledning til at sidde længe og nyde de bedste delikatesser, samtidig med at du får mulighed for at smage en masse forskelligt – og smagene? De er mums!

Læs også vores fulde guide om Sushi Aarhus for 2023 her på siden.

Hatoba får i hvert fald vores tænder til at løbe i vand, og de serverer uden tvivl noget af det bedste sushi i København, som vi har smagt.

content bedste sushi

Sushi er en god måde, at få lidt ekstra luksus ind i dit liv.

» Læs hvem Foursquare anbefaler af sushisteder i København. Læs mere her.

» Se her hvad Wanderlog synes om de forskellige sushisteder i København her.

» Skal du bruge den bedste espressomaskine til køkkenet derhjemme, så læs med her.

» Står du meget i køkkenet og lave wokmad? Så find den bedste wokpande her, så du har alt udstyr i orden.

» Har du ikke så meget plads i din lejlighed til en normal opvaskemaskine? Så kan du finde en bordopvaskemaskine. Læs vores i vores guide hvordan du udvælger den bedste bordopvaskemaskine.

Er du også på udkig efter en biopejs, så se mere her.

Hvis du selv har lyst til at give dig i kast med at lave sushi derhjemme, er det en rigtig god idé at have det rette køkkenværktøj. Med japanske knive eller blot skarpe knive sikre du både at skære og snitte dine ingredienser i perfekte udskæringer og mål, og samtidig får du et elegant snit på dine sushistykker.

Vi kan hjælpe dig med leasing af biler. Se vores artikler omhandlende emnet her:

» Læs vores guide til kartofler i airfryer 

Er du også på udkig efter noget sjov, med en Gel Blaster – så se mere her.


Når du så er kommet hjem efter en skøn tur på sushirestaurant, kan du jo med fordel mikse en god drink til din partner, dine venner eller familien, læs eksempelvis vores opskrifter på drinks.


FAQ – om sushi


Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren