Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Spisesteder Silkeborg – Top 5 bedste frokost og restauranter

Spisesteder Silkeborg – Top 5 bedste frokost og restauranter

Silkeborg frokost og spisesteder

På udkig efter de bedste spisesteder Silkeborg? Hos mydinners laver vi guides til lækre restaurant og frokost besøg i hele Danmark. Uanset hvad din sult hungrer efter, eller hvor i landet du befinder dig, er det muligt at finde de absolut mest mindeværdige oplevelser på vores side. Så ved du ikke hvor du skal invitere din kæreste hen, er denne guide perfekt at bruge. Se også vores tilbud på airfryer i 2023, eller guide til rabatkode, hvis du gerne vil spare penge, hvor du kan. Find blandt andet HelloFresh rabatkode, Musclehouse rabatkode eller H&M rabatkode.

Seneste opdatering: 27. SEPTEMBER 2023
I denne guide har vi fundet, de bedste spisesteder Silkeborg til dig. For at gøre det så nemt som muligt for dig, har vi sørget for altid at have vores guide om spisesteder Silkeborg, opdateret. I denne opdatering, har vi tilføjet: Orangeriet og Marco Polo Silkeborg.

På redaktionen er vores yndlings tid, spisetid, og det forekommer ofte, at snakken rundt om bordet omhandler mad og restaurantbesøg.

Vi afholder selv taco tirsdag hver uge, og vi synes, at en af de bedste frokost muligheder er det mexicanske køkken. I en airfryer kan du lave de sprødeste tacoskaller selv, men også lækkert sprødt fyld til dine mexicanske pandekager.


Bedste frokost og spisesteder i Silkeborg 2023


La Casita

La Casita i Silkeborg gør det utrolig godt, når det gælder både lækker guacamole, fajitas, burritos, tacos og meget mere. Så hvis du befinder dig i nærheden, er dette klart en anbefaling.

Udover det herlige personale som altid er utrolig glade og smilende, vinder det også en plads som et af de bedste spisesteder til aftensmåltidet.


Panorama Mad og Vin

Lyst til en lidt-udover-det-sædvanlige oplevelse? Ganske godt placeret i Silkeborg by finder du Panorama Mad og Vin, som serverer utrolig lækker hjemmelavet mad til den smukkeste udsigt.

Til frokost kan du prøve deres lækre smørrebrød eller forskellige platter, alt efter hvad du er til, så har de nærmest det hele.

Spisestedet har både en aften og frokost menu, så kom afsted!


Evald Brasserie og Cafe

Skal dine følgere på instagram gøres lidt jaloux? På dette spisested bliver der både serveret det bedste mad som fryd for øjet – men ligeså for ganen. Du finder her nærmest lidt af alt: lækre frokost forretter med godt fra havet, de bedste steaks men også burgers, hvis det er det, du er til. 

Prisklassen spreder sig ret bredt, så hvad end om I tager på dette spisested som frokost eller aftensmad, kan I komme afsted med et fornuftigt beløb eller ligeså, bruge et højere beløb i deres formidable menu.


Drewsens spisehus

Dette er et af de bedste spisesteder på torvet i Silkeborg, udover at de serverer dejlig kold øl på en lun dag, er deres menu præget af diversitet, og her er både noget for morgen, middag eller aften mennesket.

Menukortet er vældig sæsonbetonet, hvorved du også er sikker på, at maden er lavet af friske råvarer og er af bedste kvalitet.

Yderligere har de fantastiske dele muligheder på menuen, så hvis du leder efter det bedste “første date” sted i Silkeborg, vil mydinners klart anbefale dette. Del for eksempel en lækker frokost til to for under 200 kr.

Det kan nærmest ikke gøres mere lækkert eller til en billigere pris uden at gå på kompromis med kvalitet – det hænder dog ikke her.


Regatta

Sidste særlige frokost sted vi vil anbefale, er den perfekte lille café, vi kender til i Silkeborg. Her får du byens bedste friskbagte brød, til både sandwich, pizza, pasta og alt derimellem.

Det er byens lille perle, så hvis du er til de små uformelle steder, er dette klart et af de spisesteder, som er anbefalelsesværdigt.


Holgers Kro

Tag et smut forbi Holgers kro i centrum af Silkeborg. Her serveres der alt fra smørrebrød til vaskeægte kro mad, som betinges af sæson.

Smag på friske kartofler eller lækre sager fra havet. Det er et af de spisesteder, som serverer den bedste danske mad i alt dens enkelthed.


Restaurant Aalekroen

Skal du smage Silkeborgs bedste bud på et stjerneskud, skal du helt klart besøge dette herlige spisested. Det ligger lidt udenfor spisesteder Silkeborg, men er hele turen værd. De tilbyder frokost og alt den kromad, som hjertet begærer.

Kroen er især kendt for deres stegte ål, hvis du tør smage denne fantastiske ret. Tjek deres Facebook, hvor de er aktive og løbende lægger opslag op.


Orangeriet

Hvis du er til en gourmet oplevelse, som er afslappende og smagsrig, er Orangeriet det bedste bud til dig.

Her tager du på oplevelse midt i naturen på Gl. Skovridergaard, hvor både natur, historie og gastronomi går op i en højere enhed. Her er der rig mulighed for at lade sanserne opleve noget helt nyt.


Marco Polo Silkeborg

Dette er et af de spisesteder, som ikke bare serverer god mad, men også god stemning. Lad den italienske mad og stemning omfavne dig i denne hyggelige atmosfære.

Her kan du komme billigt afsted med en 2 & 3 retters menu, samtidig med at du slipper for den lange tur til Italien. Maden er autentisk, smagfuld og god.


Naviger i de mange anbefalinger

Det kan være svært at navigere i de mange anbefalinger hvad angår bedste spisesteder og frokost i Silkeborg. Der findes nemlig mange spisesteder i Silkeborg, der tilbyder fantastisk frokost. 

Først og fremmest kan du med fordel sætte dig ind i, hvilke type mad, du ønsker. Hvis du ved dette på forhånd, vil processen i at finde de bedste spisesteder til frokost i Silkeborg gå meget hurtigere. Har du lyst til Italiensk? Så søg i stedet efter de bedste spisesteder og frokost i Silkeborg, der serverer italiensk. Eller har du lyst til sushi? Så søg specifikt efter sushi resturanter. På denne måde gør du altså din søgning meget mere specifik, og du vil hurtigere kunne finde de bedste spisesteder og frokost i Silkeborg.

Til den store familie eller arrangementer

Søger du de bedste spisesteder og frokost i Silkeborg til hele familien? Så bør du lede efter en restaurant, der egner sig til hele familien. Nogle resturanter er nemlig mere børnevenlige end andre, og for børnefamilier vil der være rart at spise et sted, hvor der er mere plads til børn og latter. 

Bedste spisesteder Silkeborg og frokost i byen til arrangementer? Det er ikke alle restauranter, der serverer mad til større selskaber. Hvis du er på udkig efter en restaurant til dig og kollegaerne, bør du også søge specifikt efter dette. I mange tilfælde vil deres være gode besparelser at hente, hvis I er flere, der spiser ad gangen.

Du kan også med fordel spise derhjemme, hvis maden tilberedes i en airfryer. Her får du nemlig lækre, sprøde resultater, som selv ikke de bedste resultater, kan hamle op med.


Take away i Silkeborg?

Er du i stedet på jagt efter de bedste restauranter og spisesteder Silkeborg, som også leverer take away? Mange resturanter i byen tilbyder også take away, og du kan med fordel undersøge den specifikke restaurants hjemmeside, for at se mulighederne for take away.

Hvad end du og familien ønsker at finde de bedste spisesteder og frokost i Silkeborg eller blot har lyst til take away, vil der være rigeligt med muligheder at vælge imellem. 

Vil du spare penge, når du shopper online? Læs Billig fitness rabatkode, Ditur rabatkode og Whiteaway rabatkode.


Vil du have mere af de bedste spisesteder og frokost i Silkeborg?

Dette var mydinners bedste anbefalinger til spisesteder og frokost i Silkeborg, vi laver løbende artikler på forskellige byer i Danmark, så hvis du mangler en spiseguide til din by, skal du ikke frygte, det kommer helt sikkert i fremtiden. 

Vi har deals til forskellige restauranter og spisesteder i hele Danmark, så følg med på vores platforme, så du kan være en af de første til at få en god deal eller tilbud på lækker mad.


Følg med på vores Instagram, hvor du kan få inspiration til det næste sted, du skal spise på eller bare en god deal. På gensyn og velbekomme.

Vi har testet vores forskellige airfryes. Læs og dem her.

Bedste airfryer i test – hvis kun det bedste er godt nok til dig. Lav de bedste retter og snacks i en airfryer.

Philips Avance Collection XXL HD9650 90 airfryer – god model til større familier.

Læs om ungarbejder regler, hvis du står til at skulle ansætte en ungarbejder.

Princess ovn airfryer god til prisen.

Se de bedste airfryer opskrifter og kogebog her.

Skal du have frosne pommes frites i airfryer?

Skal du lave mad i airfryer?

Læs også om silikone bryster her.


Angivelse af kilder og tests:

theculturetrips
wanderlog.com
silverkris.com

Om forfatteren