Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Smoothie blender bedste i test – Både små og store 2023

Smoothie blender bedste i test – Både små og store 2023

bedste smoothie blender test

Trænger du til en sundere alternativ om morgenen når du har travlt? Eller mangler du bare en blender, så du kan lave lækre smoothie opskrifter derhjemme eller to go?

Vi har samlet et udvalg af de smoothie blender, som er blevet anmeldt bedste i test i forskellige henseende. I køkkenverdenen er der forskellige smoothie produkter, som alle har deres fordele og ulemper. Alt afhængigt af, hvilke krav du har til produktet, er der forskellige modeller som tester bedst i forskellige kontekster.

Bedste blendere til smoothie

Der er nemlig almindelige smoothie blender, altså de store modeller man har derhjemme i køkkenet, såvel som der nu findes mini og små blender modeller som man kan have med to go. Det er smart hvis man er på farten eller har en lille lejlighed, hvor der ikke er plads til en stor eller man alligevel kun er en person i hjemmet.


Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste i test smoothie blender i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en smoothie blender. Lad os komme i gang.

De bedste smoothie blender i test 2023


smoothie blender test

Vores anbefaling

SAGE THE BOSS TO GO

Type: Mini blender
Materiale: BPA-fri plast, rustfrit stål
Effekt (watt): 880

Fordele:
– God størrelse
– Effektiv motor
– Høj holdbarhed

Læs dette før du køber SAGE THE BOSS TO GO​

Som navnet så fint antyder i denne model, er der rig mulighed for at tage denne lille blender med når du har lavet din smoothie. Denne tester nemlig bedst i specifikt smoothie blending, så hvis du gør dig meget i frosne jordbær eller andre frugter, er dette nok det rette produkt til dig. 

Lige præcis denne model, har en kraftfuld motor som har en effekt på 1000W, hvilket er meget for en to go eller mini blender. Sage er et mærke som man kan stå inde for, da alle deres produkter er af højeste kvalitet og ofte er holdbare i lang tid. Du laver derfor en god investering, ved at købe det her produkt. 

Modellens komponenter kan sagtens tåle opvaskemaskine, så hvis du kræver at dit produkt skal kunne dette. Kan denne sage model være det rette valg for dig. Mærket er testet det bedste på det Engelske marked, så det er derfor et vældig godt produkt. 

Sage The Boss TO GO her

bedste smoothie blender test

NutriBullet Blender PRO Royal Blue

Type: Blender
Materiale: Plastik, 3.7 kg
Effekt (watt): 900

Fordele:
– God kvalitet
– 1200W
– Nem til to go

Læs dette før du køber NUTRIBULLET PRO

Nutribullet har forskellige modeller alt efter hvilke behov man har, men dette mærke er helt klart et af de mærker som laver de bedste mini blender som man kan have med to-go. Her kan du vælge mellem en blender mellem 600 og 900W alt efter hvor meget kraft du vil have på din motor.

Dette hænger selvfølgelig også sammen med, hvad du vil bruge din mini blender til på samme tid, som det har en sammenhæng til prisen. Så alt efter hvad du er villig til at give og om du udelukkende skal bruge den til smoothie, er der mange muligheder for et godt produkt her.

Skal du lave andet end smoothies, kan du med fordel undersøge modellen Nutribullet RX som har en effekt på hele 1700W. Lige præcis denne model, har mange andre funktioner, som at den har en opvarmningsfunktion så den kan lave sauce og supper, hvis man er til det.

De fleste smoothie blender modeller er lavet og testet til, at kunne tåle opvaskemaskine, så den er dermed også meget nem at rengøre. Denne model er dog større end de andre modeller og kan være svær at have til opbevaring.

> Læs mere NUTRIBULLET PRO her

Køb din NutriBullet Blender PRO Royal Blue her​
bedste smoothie blender test

Bedste pris

CLATRONIC SM

Pris: 200 – 400 kr.
Type: Smoothie blender
Materiale: BPA-fri plast, rustfrit klinge
Effekt (watt): 250

Fordele:
– God til nybegynder
– God prisklasse
Praktisk størrelse

Køb din Clatronic med dag til dag levering her

Læs dette før du køber CLATRONIC SM

Er du på SU eller er pengene ikke så store i øjeblikket, kan det være værd at spare pengene og købe denne model i stedet for. Selvom modellen er en del billigere end de førstående, er den meget praktisk især til små køkkener. Den er testet som nem og hurtig at bruge og er ligesom den klassiske blender. 

Denne smoothie blender er nemlig også let og enkel på grund af dens funktioner, dette er nemlig en stabil blender uden de små funktioner, som faktisk er ubrugelig for mange forbrugere. Så hvis du skal have en smoothie blender og som udelukkende er til dét formål, kan det her være den rette for dig. 

Den lille model har en motor på 250W, hvilket også er derfor den ikke er den stærkeste på markedet iblandt de andre, men formår at gøre jobbet ordentligt hvis man har et basalt behov.

Læs mere CLATRONIC SM her

bedste smoothie blender test

Bedste til sport

ELECTROLUX SPORTSBLENDER

Fordele:
– God størrelse to go
– Billig for pengene
– Effektiv mot

Udover at denne model er prisvenlig er det samtidig en god ny begynder smoothie blender. Den har en kraftigere motor end den overstående 300W og er dermed den bedste i forhold til prisklassen. Derudover har denne en god form at holde i, så når man skal have beholder eller smoothie med til sport er formen god at have med og holde i. 

Bedste i test store blender

Når det gælder test for store blender modeller, er der andre forhold som gør sig gældende. Er hvor meget de hver især fylder og vægten på dem, samt hvor meget effekt deres motor bidrager med.

SAGE THE Q BLENDER – Bedste i test

Den højest rangerede og bedste i test er denne Sage blender, de har dog, lavet mange andre modeller som velegner sig til smoothie, suppe og alt derimellem. Hvor den fint kan blende både frugter, grøntsager, nødder og meget andet. Det handler blot om, at vælge den rette hastighed. 

Denne model har en kraftfuld motor, som gør at den især er pengene værd, derudover følger der en stav med, hvis man har brug for at mikse tingene på bedste vis. Så hvis din familie eller selv, har brug for en større blender. Kan denne varmt anbefales. 

Specifikationer: 

MærkeSage
MaterialeTritan
Vægt6,1 kg.
Hastigheder5
Effekt (watt)2400
 • Bedste robusthed
 • Mest for pengene
 • Meget kraftfuld motor

Bedste for pengene

BOSCH POWERBLENDEER MMBH4P3B

Med denne model får du en lidt svagere motor end den overstående, men du får tilgengæld en rigtig god blender for pengene. Denne er anmeldt bedst i test, når det gælder den lavere prisklasse. Derudover har denne model også en tilhørende stav, som kan hjælpe med at knuse is til smoothie. 

Dens forskellige funktioner, er hvad der gør denne her model anmelderrost, for på trods af at dens materiale er af plastik, kan den stadig holde til at lave både saucer, supper smoothies og alt andet, man kan finde på at lave i en blender. 

Specifikationer: 

MærkeBosch
MaterialePlastik
Vægt5.34 kg.
HastighederTrinløs
Effekt (watt)1600
 • God prisklasse
 • Enkel model
 • Gode programmer

MAGIMEX LE BLENDER – Bedste rummelighed

Denne blender har testet bedst i test ifølge både danske og svenske eksperter. Den har et æstetisk lækkert udtryk, som kan pifte ethvert køkken op. Derudover så har den en beholder på 1,8 liter, så det er en meget rummelig blender som kan det meste, med dens kraftfulde motor. 

Den har flere forskellige hastigheder, så man kan lave alt fra smoothie, suppe, sauce og alt derimellem. Yderligere er det den bedste blender inden for robusthed og stabilitet da produktet er lavet af glas og dermed tungere af slagsen. 

Specifikationer: 

MærkeMagimix
MaterialeGlas
Kapacitet1.8 Liter
Hastigheder8
Effekt (watt)1300
 • Mest holdbar
 • God rummelighed
 • Tåler det meste

KITCHENAID BLENDER HIGH PERFORMANCE – Det bedste til den luksuriøse 

Der er massere af plads i denne blender, den samler det bedste fra alle de overstående produkter i en. Med dets høje kapacitet og lækre design, er det nærmest ikke til at gå galt i byen med denne model. Selvom den er til den tungere side, er du sikret kvalitet og robusthed i et produkt. 

Derudover er du sikret forbruger garanti, når du køber fra mærket KitchenAid, så hvis der skulle være den mindste fejl, har du mulighed for at udnytte dens garanti. 

Specifikationer: 

MærkeKitchenAid
MaterialeGlas
Vægt8.85 kg.
Kapacitet2.6 Liter
Effekt (watt)1800
 • Utrolig rummelig
 • Lækkert design
 • Har garanti

OBH Nordica Smoothie Blender

OBH Nordica laver produkter med smarte funktioner og med nordisk design, der både gør din madlavning lettere og sjovere. Producenten tilbyder alt fra nemme og små, praktiske blendere til højhastighedsblendere med kraftig motor, som alle har sine fordele, når du skal lave den bedste smoothie. 

En smoothieblender fra OBH Nordica fås i prisklasser fra 500 til 3.000 kroner og kan dermed tilgodese enhver, der elsker en god smoothie. Skal din blender være topprofessionel eller kunne mixe en hurtig, forfriskende drik, som du kan tage med to go, kan du helt sikkert finde én fra dette mærke. 

 • Fordele:
  • Høj kvalitet
  • Flere hastighedsfunktioner
  • Vaskbar
 • Detaljer:
  • 300 watt
  • 600 ml beholder
  • BPA-fri beholder

Cook and Baker – Billig smoothie blender 

Det første og bedste ved Cook and Baker og deres smoothie blender er helt bestemt prisen. Normalpris på dette produkt ligger ofte på en 3-400 kr., hvilket er billigt i denne produkt kategori. Det skal dog bestemt ikke afskrække dig, da produktet ikke går på kompromis med kvaliteten.

Du får med denne maskine en smart to go funktion, som gør at du kan tage din smoothie med dig to go, og med aftageligt drikke-låg. Den er af plastik, og den går derfor også nemt i opvaskemaskinen. 

 • Fordele:
  • Billig smoothie blender
  • Smukt simpelt design
  • Smart is-knuser funktion
 • Detaljer:
  • 250 watt
  • 0,5 liter beholder
  • To go funktion

Test: Hvilken smoothie blender er den bedste for dig?

Nu du har læst vores overblik over, hvilke produkter der er anmeldt bedste i test, kan du tage vores “test” hvor der er udsagn du kan overveje eller forholde dig til, inden du køber en smoothie blender. Du ved helt sikkert godt, om du mangler en der er lille eller stor, men kunne det faktisk bedre betale sig for dig med en anden type? 

Hvorfor en lille? 

Hvis du skal have glæde af en lille, er det fordi du skal kunne have din smoothie to go. Det kan også være i kun er to eller en i en lejlighed og bare har brug for en mini, hvis ikke der er den store plads i hjemmet.

På den måde, er en lille blender den bedste mulighed for at have et godt produkt og nutidens teknologi, gør det muligt at man kan lave alle slags måltider med denne lille kompakte blender. 

Hvorfor en stor? 

Hvis i er en stor familie eller har et stort køkken, kan det give rigtig god mening at investere i en stor blender med mange funktioner og en effektiv motor. Det gælder fordi man kan lave meget andet end “kun smoothie” og hvordan der findes mange forskellige opskrifter, hvor der bruges en stor blender til madlavningen. 

Bedste smoothie opskrifter 

Der findes mange forskellige smoothie opskrifter, nogle mere specielle end andre. Man kan sagtens selv, slippe fantasien løs og lege med forskellige frugt og is kombinationer, så man får lige præcis den ønskede smag, eller det man selv er vild med. Alligevel kommer vi med et udpluk af opskrifter, som vi selv har testet. 

Smoothie bowl opskrift 

Den bedste opskrift på smoothie bowl til den lette og sunde morgenmad med en hvilken som helst blender. 

 • 1 frosen banan 
 • 150 g. Frosne bær (af eget valg)
 • 1 dl mælk (eller vegansk) eventuelt tilføj mere mælk til ønskede konsistens
 • 150 g. Skyr natural (eller vegansk yoghurt)
 • Evt 1 scoop vanilje proteinpulver (eller af eget valg)

Det hele blendes til den ønskede konsistens, tilføj mere eller mindre alt afhængig af hvilken konsistens du vil have. Top det med forskellige frugter, granola, kokosflager eller andet af eget valg og wupti, så har du den bedste smoothie bowl til morgenstunden.

Er du også på udkig efter en wokpande eller måske en ny køkkenkniv, så læs flere af vores guides her.


Angivelse af kilder og test​

 1. goodhousekeeping.com
 2. nymag.com