Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Panini grill 2023 – Bedste toaster i test og gode tilbud

Panini grill 2023 – Bedste toaster i test og gode tilbud

panini grill

Med en panini grill kan du lave de lækreste grillede sandwich utroligt hurtigt og effektivt. Med en toaster maskine får du en komplet løsning, som gør hverdagens madlavning både nemmere og sjovere. Og så tager det max fem minutter at lave, hvilket også er skønt hvis man skal have noget mad med på farten.

Find det rette toaster tilbud og toaster bedst i test lige her.​

Vores anbefaling af de bedste airfryer

och nordica

OBH Nordica sandwichtoaster​

Kan opbevares lodret​
Til tårnhøje paninis​
Integreret dryp- og krummebakke​
4,7 med +55.000 anmeldelser​
panini sage

The Smart Grill Pro​

Ultimativt “alt-i-et-køkkenredskab”
Integreret stegetermometer​
Kan foldes ud til dobbelt​
Stærke varmelementer​
sage the adjusta grill

The Adjusta Grill​

Praktisk aftagelig drypbakke​
Premium non-stick-belægning​
7 højdeindstillinger​

Hos Mydinners har vi samlet en guide over de bedste produkter på markedet. Her kan du, i det følgende, læse om de forskellige panini grill, som er vægtet toaster bedst i test, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over pris, toaster tilbud og fordele.

Du kan også med fordel læse nogle af vores andres blandt andet om, airfryer, juicepresser og meget mere.


Bedst i test panini grill:​

Bedste produkt samlet set: OBH Nordica sandwichtoaster​
Bedste luksus produkt: Sage the Smart Grill Pro​
Bedste til prisen: Sage the Adjusta Grill

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste i test panini grill og toaster i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en panini grill. Lad os komme i gang, så du kan finde det bedste tilbud.

De bedste i test panini grill 2023​


och nordica

OBH Nordica sandwichtoaster​

Pris: 200 – 500 kr. 

Det skal du vide, før du køber en OBH Nordica sandwich toaster​.

Denne panini grill er vurderet af Forbrugerrådet Tænk, som giver den rigtig gode anmeldelser og blandt andet har kåret den som testvinder. Den indeholder en masse forskellige funktioner som gør denne toaster særdeles anvendelig til at tilberede både almindelige toast og sandwichs, samtidig med at kunne grille kød, fisk, pølser og grønt. 

Du kan bruge den både til indendørs og udendørs brug som alternativ til en normal grill. Den har smart lys indikator som viser hvornår ens mad er færdigt. 

Denne paninigrill har derudover en non-stick belægning som gør den meget nemt at rengøre og at ens mad ikke brænder på, den er samtidig også utrolig holdbar, selvom den bliver brugt ofte. 

Denne toaster kommer med en rigtig god pris som de fleste kan være med på. Selvom prisen er lav, er dette ikke ensbetydende med at kvaliteten ikke er god. Grillen er nemlig simpel og af god kvalitet, hvorfor denne paninigrill nemt kan rengøres. Find en paninigrill på tilbud og spar endnu flere penge.

Fordele:

 • Passer til brød i mange tykkelser​
 • Krummebakke til minimering af røg og lugt
 • non-stick-grillplader

Ulemper

 • Ingen udtagelige plader ​
 • Ingen justerbar temperatur ​

Cosori

Køb din OBH Nordica sandwichtoaster her​
panini sage

Sage the Smart Grill Pro​

Pris: 3.500 – 4.000 kr. 

Det skal du vide, før du køber The Smart Grill Pro​

Se produkt her.

Denne grill toaster er til den dyrere ende (men god til pris, hvis du finder den på tilbud), dog har denne paninigrill modtaget topkarakter hos Gastromad og andre bedst i test, hvilket helt klart gør den prisen værd. 

Denne toaster er udviklet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal. Det er en yderst effektiv grill og paninigrill, og giver dig lige det du har behov for. Hvis du finder denne paninigrill til en god pris, på tilbud eller med rabat, får du et rigtig godt produkt til pengene.

På denne toaster kan du nemlig grille både sandwich og bøffer, varmeindstillingen kan endda nemt stilles til “panini”. Du kan nemlig selv indstille maskinen alt efter hvilken type mad du skal lave, på den måde sørger du for, at din mad får den optimale varme. 

Grillen, som også kan bruges som paninigrill, kan foldes ud til en åben grill, så overfladen bliver dobbelt så står og perfekt til tilberedning af mange ting på én gang. Du kan også indstille grillen med hældning, så fedt og safter vil løbe ned i den indbyggede drypbakke.

Fordele:

 • Integreret stegetermometer​
 • Kan foldes ud til dobbelt så stor grill​
 • Perfekt stegt kød hver gang​
 • Stærke varmelementer​

Ulemper

 • Prisen​
Køb din Sage The Smart Grill Pro her​

Læs mere The Smart Grill Pro her

sage the adjusta grill

Sage the Smart Grill Pro – toaster​

Pris: 1200 – 1700 kr. 

Det skal du vide, før du køber The Adjusta grill​

Mærket Sage er kendt for at lave produkter af høj kvalitet, her er The Adjusta grill ingen undtagelse. Denne toaster, der også kan bruges som paninigrill, har ligeledes klaret sig godt i test, i forhold til at have en god varmefordeling og samtidig være nem at betjene og rengøre. 

Den har en 7-trins varme indstilling, så du kan give din mad den tilpasse varmen hvad enten det er et stykke kød eller en sandwich. Du kan desuden låse overdelen fast, så mindre børn ikke åbner grillen, når den er i brug. 

Denne toaster er meget nem at rengøre, da de formstøbte plader er lavet med non-stick belægning og kommerr med en plastik rende, hvor væske og krummer kan løbe ned i, hvilket er smart for en paninigrill, der ofte bruges til madvarer med tendens til at smelte.

Det er et lidt dyrere bud på en panini grill, men du finder den ofte på tilbud, dog er den af høj kvalitet og har mange gode egenskaber.

Fordele:

 • 7 indstillingmuligheder​
 • Aftagelig drypbakke
 • Temperaturen kan komme helt op på 450 grader

Læs mere The Adjusta grill her

Nedis Panini grill

Det skal du vide, før du køber Nedis Panini grill:

Denne toaster er meget populær blandt forbrugerne som giver den 4,8 ud af 5 stjerne på avXperrtens hjemmeside. Nogle fordele er her at den er nem at rengøre og griller rigtig godt. Grillen, der også kan bruges som en paninigrill, er stor i størrelsen og kan åbnes i 105-180 grader. 

Dette gør den god som panini grill maskine, men også som normalt grille med stor overflade. Den har en effekt på 1600W hvilket gør den meget kraftfuld. Alt efter hvad du ønsker at tilberede, vil grillen temperaturregulere sig, så du får det bedste resultat. En lampe vil samtidig lyde, når din mad har fået nok.

Tefal Optigrill Elite GC750D30

Det skal du vide, før du køber Tefal Optigrill Elite GC750D30:

Denne panini grill er yderst smart og brugervenlig. Den har nemlig indbygget en særlig teknologi kaldet “Automatic Sensor Cooking”, hvilket gør at grillen selv er i stand til at registrere hvor meget mad som ligger på den samt hvor tykt det er, hvor den så man tilpasse temperatur og grilltid efter dette. 

Den lille lampe på den smarte paninigrill viser hvornår tilberedningen er færdig og har fået den rette temperatur. Dette vises på den smarte lille touchskærm på din toaster. Denne model har op til 12 forskellige programmer. Her vælger du blot hvilken type mad du lægger på grillen og paninigrillen vil derefter selv sørge for, at tilpasse temperaturen så den bliver lavet perfekt. 

Denne panini maskine er derfor utrolig innovativ og perfekt til dig som ønsker en nem og effektiv maskine.

Med en panini grill maskine fra Tefal er du sikker på en brugervenlig oplevelse, som kan gøre din oplevelse af madlavningen i hverdagen nem, hurtig og intuitiv. Selv dine mindreårige børn kan benytte sig af Tefal produkter, såsom denne paninigrill, i denne kategori. 

De laver nemlig produkter som er intuitive og ikke komplekse med en masse funktioner og indstillinger. Denne OptiGrill Elite model har en smart og forståelig touchskærm, som gør det overskueligt at se sine muligheder og indstille tid.

Et mærke som Tefal er herudover også kendt for sine andre køkkenredskaber og udstyr, som er lavet til den almene borger, som ønsker sig normal kvalitet til en pris, som er til at betale (og som ofte også er på tilbud).

Fordele:

 • Sensorer
 • 12 programmer
 • Lys-indikator
 • Hel bordgrill
Størrelse og vægt: Størrelsen og vægten på din toaster kan være en vigtig overvejelse at gøre sig inden køb. Hvis du blot påtænker at lave lidt mad ad gange, er det ikke sikkert, at du finder det nødvendigt med en stor grill. Hvis du derimod kommer fra en stor familie, hvor maden skal klares hurtigt, kan du med fordel købe en større maskine, hvor der kan laves mere mad af gangen. 

Sådan vælger du den rette panini grill og toaster

Vi håber at ovenstående anbefalinger har gjort dig klogere på valget af panini maskine og toaster, så du nu med sikkerhed kan finde den grill, som opfylder dit behov. 

Der findes utallige toaster, der hver især er designet med forskellige funktioner og elementer, således at der findes en toaster til enhver smag.  Nedenfor har vi samlet en liste over vigtige specifikationer, som du med fordel kan kigge efter, når du skal finde din næste panini grill:

Ydermere er der også stor forskel på vægten af de forskellige modeller. Det er ingen hemmelighed, at de lette toaster er nemmere at have med at gøre. Hvis du derfor ønsker at have din panini grill gemt væk, bør du købe en let paninigrill, som du hurtigt og ubesværet kan hive ud af skabet. 

 • Temperatur: Nogle toaster kommer med automatisk temperatur regulering, imens andre panini grill ikke gør. Hvis du derfor er i tvivl om, hvor mange grader, din mad skal tilberedes på, så kan nogle panini grill modellere klare denne opgave for dig. Der vil som oftest være en lampe på siden af din grill, der fortæller, om temperaturen er varm nok. 

Det er også forskelligt, hvor varm din toaster kan opvarmes alt efter hvilken, du køber. Nogle toaster kan blive varmere end andre paninigrill, og dette kan være relevant at tage i overvejelse inden køb af en paninigrill.

 • Design: Hvis du er sart omkring din indretning og hvilke elementer, der står fremme i dit køkken, så kan du med fordele undersøge de forskellige panini grill modeller. Den smarte toaster er nemlig udviklet i en masse forskellige designs – både nogle som er små og diskrete samt nogle, som er større og robuste. 
 • Pris (evt. Find den på tilbud): Prisen på den bedste toaster er ikke til at sige – der findes nemlig utallige modeller med forskellige priser. Leder du efter den bedste udgave med en masse smarte funktioner, så skal du højest sandsynligt forvente at skulle af med flere penge. Dog kan du sagtens finde gode tilbud på bedst i test panini grill, hvor du får meget værdi for få penge. 
 • Andre funktioner: Ud over ovennævnte basale overvejeler, så bør du også sætte dig ind i, hvilke funktioner din panini grill skal have. Selvom  den smarte toaster er en forholdsvis enkel maskine, så kommer du stadig med forskellige funktioner og elementer, der kan være vigtige for nogle. F.eks. bør  du overveje, hvor vigtig en non-stick belægning er for dig. 

Har du børn i hjemmet? Så bør du overveje at kigge efter den bedste toaster med håndtag, der ikke bliver varme. På nogle toaster bliver håndtagene så varme, at man skal bruge beskyttelse. For at øge sikkerheden kan du med fordel kigge efter en panini grill med håndtag, der ikke bliver varme. 

Ydermere er det forskelligt fra toaster til toaster, hvorvidt højden på bagpladen kan indstilles. Nogle bagplader har en 180 graders grilloverflade, således at den blive nemmere at anvende. 

Der findes mange andre funktioner, som du med fordel kan undersøge før køb af din næste panini grill.  I vores bedste i test guide kan du nemt navigere i, hvilke funktioner de forskellige modeller kommer med.

Det er svært at finde en toaster, som rangerer højt på alle parametre, så overvej hvilke behov du har og hvad du ønsker at bruge den til. Det er med til at definere, hvad den bedste toaster i test er for dig.

Vi hjælper dig her på siden med at holde godt øje med de gode tilbud, så du kan købe din yndlings toaster til en god pris. Vi viser dig, hvor du kan finde den bedste pris på netop dit ønskede produkt.

Fordele:

 • Prisvenlig
 • Non-stick overflade
 • Kan åbne til 180 grader

The Adjusta grill – toaster

Det skal du vide, før du køber The Adjusta grill:
Mærket Sage er kendt for at lave produkter af høj kvalitet, her er The Adjusta grill ingen undtagelse. Denne toaster har ligeledes klaret sig godt i test, i forhold til at have en god varmefordeling og samtidig være nem at betjene og rengøre.

Den har en 7-trins varme indstilling, så du kan give din mad den tilpasse varmen hvad enten det er et stykke kød eller en sandwich. Du kan desuden låse overdelen fast, så mindre børn ikke åbner grillen, når den er i brug.

Den er meget nem at rengøre, da de formstøbte plader er lavet med non-stick belægning og kommer med en plastik rende, hvor væske og krummer kan løbe ned i.

Det er et lidt dyrere bud på en panini grill, dog er den af høj kvalitet og denne paninigrill har da også mange gode egenskaber. Hold derfor godt øje med det helt rette tilbud.

panini sage

Fordele:

 • 7 indstillingmuligheder
 • Aftagelig drypbakke
 • Temperaturen kan komme helt op på 450 grader

Severin KG 2392

Det skal du vide, før du køber Severin KG 2392:
Denne grill maskine har fået særdeles gode anmeldelser af forbrugerne på blandt andet Amazon og andre store webshops. Folk roser den for at være alsiding og som værende rigtig god til at grille kød. Den har en kompakt størrelse, som lukket gør den perfekt som toaster, og åben gør den større og dermed perfekt som bordgrill.

Denne paninigrill er samtidig enorm praktisk og nem at rengøre. Denne toaster kommer derudover med to sæt plader, alt efter om du ønsker at dine plader er rillede til grill eller glatte til normalt stegning. Du har ligeledes mulighed for at regulere temperaturen på denne paninigrill samtidig med at kunne se på kontrollampe, som vil lyse når den ønskede temperatur er nået.

Fordele:

 • Temperaturkontrol
 • Kontrollampe
 • To sæt plader
 • Non-stick belægning

Tefal Optigrill Elite GC750D30

Det skal du vide, før du køber Tefal Optigrill Elite GC750D30:

Denne panini grill er yderst smart og brugervenlig. Den har nemlig indbygget en særlig teknologi kaldet “Automatic Sensor Cooking”, hvilket gør at grillen selv er i stand til at registrere hvor meget mad som ligger på den samt hvor tykt det er, hvor den så man tilpasse temperatur og grilltid efter dette. 

Den lille lampe på den smarte paninigrill viser hvornår tilberedningen er færdig og har fået den rette temperatur. Dette vises på den smarte lille touchskærm på din toaster. Denne model har op til 12 forskellige programmer. Her vælger du blot hvilken type mad du lægger på grillen og paninigrillen vil derefter selv sørge for, at tilpasse temperaturen så den bliver lavet perfekt. 

Denne panini maskine er derfor utrolig innovativ og perfekt til dig som ønsker en nem og effektiv maskine.

Med en panini grill maskine fra Tefal er du sikker på en brugervenlig oplevelse, som kan gøre din oplevelse af madlavningen i hverdagen nem, hurtig og intuitiv. Selv dine mindreårige børn kan benytte sig af Tefal produkter, såsom denne paninigrill, i denne kategori. 

De laver nemlig produkter som er intuitive og ikke komplekse med en masse funktioner og indstillinger. Denne OptiGrill Elite model har en smart og forståelig touchskærm, som gør det overskueligt at se sine muligheder og indstille tid.

Et mærke som Tefal er herudover også kendt for sine andre køkkenredskaber og udstyr, som er lavet til den almene borger, som ønsker sig normal kvalitet til en pris, som er til at betale (og som ofte også er på tilbud).

Fordele:

 • Sensorer
 • 12 programmer
 • Lys-indikator
 • Hel bordgrill

Sådan vælger du den rette panini grill og toaster

Vi håber at ovenstående anbefalinger har gjort dig klogere på valget af panini maskine og toaster, så du nu med sikkerhed kan finde den grill, som opfylder dit behov. 

Der findes utallige toaster, der hver især er designet med forskellige funktioner og elementer, således at der findes en toaster til enhver smag.  Nedenfor har vi samlet en liste over vigtige specifikationer, som du med fordel kan kigge efter, når du skal finde din næste panini grill:

 • Størrelse og vægt: Størrelsen og vægten på din toaster kan være en vigtig overvejelse at gøre sig inden køb. Hvis du blot påtænker at lave lidt mad ad gange, er det ikke sikkert, at du finder det nødvendigt med en stor grill. Hvis du derimod kommer fra en stor familie, hvor maden skal klares hurtigt, kan du med fordel købe en større maskine, hvor der kan laves mere mad af gangen. 

Ydermere er der også stor forskel på vægten af de forskellige modeller. Det er ingen hemmelighed, at de lette toaster er nemmere at have med at gøre. Hvis du derfor ønsker at have din panini grill gemt væk, bør du købe en let paninigrill, som du hurtigt og ubesværet kan hive ud af skabet. 

 • Temperatur: Nogle toaster kommer med automatisk temperatur regulering, imens andre panini grill ikke gør. Hvis du derfor er i tvivl om, hvor mange grader, din mad skal tilberedes på, så kan nogle panini grill modellere klare denne opgave for dig. Der vil som oftest være en lampe på siden af din grill, der fortæller, om temperaturen er varm nok. 

Det er også forskelligt, hvor varm din toaster kan opvarmes alt efter hvilken, du køber. Nogle toaster kan blive varmere end andre paninigrill, og dette kan være relevant at tage i overvejelse inden køb af en paninigrill.

 • Design: Hvis du er sart omkring din indretning og hvilke elementer, der står fremme i dit køkken, så kan du med fordele undersøge de forskellige panini grill modeller. Den smarte toaster er nemlig udviklet i en masse forskellige designs – både nogle som er små og diskrete samt nogle, som er større og robuste. 
 • Pris (evt. Find den på tilbud): Prisen på den bedste toaster er ikke til at sige – der findes nemlig utallige modeller med forskellige priser. Leder du efter den bedste udgave med en masse smarte funktioner, så skal du højest sandsynligt forvente at skulle af med flere penge. Dog kan du sagtens finde gode tilbud på bedst i test panini grill, hvor du får meget værdi for få penge. 
 • Andre funktioner: Ud over ovennævnte basale overvejeler, så bør du også sætte dig ind i, hvilke funktioner din panini grill skal have. Selvom  den smarte toaster er en forholdsvis enkel maskine, så kommer du stadig med forskellige funktioner og elementer, der kan være vigtige for nogle. F.eks. bør  du overveje, hvor vigtig en non-stick belægning er for dig. 

Har du børn i hjemmet? Så bør du overveje at kigge efter den bedste toaster med håndtag, der ikke bliver varme. På nogle toaster bliver håndtagene så varme, at man skal bruge beskyttelse. For at øge sikkerheden kan du med fordel kigge efter en panini grill med håndtag, der ikke bliver varme. 

Ydermere er det forskelligt fra toaster til toaster, hvorvidt højden på bagpladen kan indstilles. Nogle bagplader har en 180 graders grilloverflade, således at den blive nemmere at anvende. 

Der findes mange andre funktioner, som du med fordel kan undersøge før køb af din næste panini grill.  I vores bedste i test guide kan du nemt navigere i, hvilke funktioner de forskellige modeller kommer med.

Det er svært at finde en toaster, som rangerer højt på alle parametre, så overvej hvilke behov du har og hvad du ønsker at bruge den til. Det er med til at definere, hvad den bedste toaster i test er for dig.

Vi hjælper dig her på siden med at holde godt øje med de gode tilbud, så du kan købe din yndlings toaster til en god pris. Vi viser dig, hvor du kan finde den bedste pris på netop dit ønskede produkt.

Hvad bruger du en panini grill maskine og toaster til?

Det kan være, at du tænker, hvad skal du egentlig bruge denne toaster til? Det spørgsmål kan vi hurtigt og nemt komme til livs og svare på – Få mulighed for effektiv lækker madlavning med din nye paninigrill. 

Denne lille toaster kan bruges til enormt mange forskellige opgaver og tilberedninger, og hvis du har, eller køber, en panini grill med aftagelige plader, kan du ofte opleve at have flere mulige plader du kan bruge i din kokkerering.

De bedste produkter i test kan lave din mad præcis ligeså lækker som på caféer og andre restauranter. Så gad du også godt selv kunne lave en sprød og saftig panini eller sandwich, så er du med denne toaster ét skridt nærmere.

På denne type af køkkenudstyr får du mulighed for at kunne:

Grille grøntsager og kød, som på en normal grill eller pande. Du skal blot enten holde den åben eller lukke din grill ned over din råvarer, så den opnår samme tilberedning på begge sider.
Lave sprøde sandwich. Du kan både sammensætte sandwich, som er gode grillede til frokost og andre som er gode til aftensmad. Du kan helt selv bestemme dit indhold og brød.
Snacks tilberedning. Du kan nemt og hurtigt lave små lækre sprød snacks, såsom grillede brød/brie ost stænger, grillede gulerødder, marinerede rejer på spyd, oste-sticks, rugbrød-sandwich m.m.

Sprøde snacks i en panini grill og airfryer

Det, de to køkkenmaskiner har til fælles, er, at de begge kan give dig sprøde og smagfulde resultater. Du kan med fordel riste din sandwich i din panini grill, og så kan du lave lækkert, sprødt tilbehør til i din airfryer.

Hvor køber jeg en grill maskine som denne?

Når du har besluttet dig for at blive ejer af dette dejlige effektive køkkenredskab, så har du mange muligheder for at tilkøbe dig sådan en sag. Som sædvanligt kan du altid gå ned i en fysisk butik og købe den bedste maskine og toaster til dig. 

Du kan modsat også bestille en online, og opnå tilbud, når du blandt andet her på siden har fået et overblik over, hvilken toaster der er bedst i test, og hvilken paninigrill som har fået bedste anmeldelser og tilbagemeldinger fra forbrugere. 

Den sidste mulighed kan ofte give dig økonomiske fordele, da du ofte kan finde gode tilbud online og sammenligne priser for at finde den bedste. En panini grill maskine kan variere en del i pris, og hvis du derfor finder din ynglings toaster kan du måske finde den på tilbud her på siden. Vi holder øje med de billigste.

Der findes et hav af forskellige forhandlere, toaster og typer på markedet for paninigrill, så det er med at danne sig et overblik inden man vælger, hvilket vi hjælper dig med. Om du køber din toaster fysisk i en butik eller online, er det altid en god idé at kende til markedet først. 

Hvem bruger et sådan køkkenredskab?

Da dette genialt køkkenredskab er så effektivt og kan lave mad til dig eller din familie på ingen tid, er det derfor mange forskellige typer, som køber sig en sådan toaster som denne panini grill.

Det er både godt til den travle familie, hvor børnene hurtigt skal have mad inden fodbold eller en snack inden de hopper i seng, når de kommer hjem fra legeaftalerne. 

Det kan også være den studerende, som blot skal lave til en enkelt eller to personer ad gangen, og ikke ønsker at bruge store mængder af tid på madlavning og kokkerering i flere timer. Her får man hurtigt og nemt et nærende måltid. En toaster og panini grill maskine giver mange muligheder i én.

Hvis du er på farten, er denne også god til madlavning. Du kan ofte hurtigt tilberede uden for meget strøm og kan derfor finde dig et stil i nærheden af, hvor du befinder dig, og så nemt og elegant lave dig et lille måltid eller en sprød snack.

panini grill content

Grill som var du udenfor

Bor du småt – måske i en lejlighed uden altan, men drømmer du, særligt om sommeren om lækkert og smagfuldt mad fra grillen. Så er det måske en paninigrill, du skal have fingrene i. 

Godt nok er det ikke noget som rigtig grillmad, lavet på en gas- eller kulgrill, men med en paninigrill kommer du også langt med den autentiske og lækre smag. Samtidig kan det gøres til en hyggelig aktivitet for hele familien med mulighed for medbestemmelse om, hvad der skal på den smarte panini grill, der både kan placeres på køkkenbordet eller på spisebordet nær en stikkontakt. 

På markedet og blandt forskellige bedst i test fremgår det, at særlige panini grill er udstyret med forskellige teknologier, som sikrer at den kan måle tykkelsen på det kød, du griller på din panini grill. 

Det betyder også at denne type paninigrill automatisk kan tilberede og justere temperaturen og tiden dit kød skal steges, så det tilberedes på bedste vis. Samtidig er du fri for at stege din bøf på panden inden, men kan i stedet smide den direkte på din paninigrill, der herefter sørger for den bedste tilberedning, med masser af saft og smag. 

Drømmer du om grill på altanen eller terrassen, men har du hverken det ene eller det andet – så er en panini grill den bedste løsning, der med et vil sende tanker til lune sommeraftener – selv på de mørke vinterdage, hvor det ikke er kutyme at stå ude foran grillen.

Opskrifter på de lækreste sandwich med din panini grill

Spiser du indimellem frokost ude i  byen – måske på en af landets populære caféer, så er det formentlig ikke gået din næse forbi, at rigtig mange caféer gør brug af en panini grill, når de skal tilberede sandwiches med mere. 

Den populære kæde Joe and The Juice er særligt kendt for deres flade og enkle sandwiches, der tilberedes i en brandvarm panini grill. Det bedste af det hele er, at det faktisk ikke er særlig svært at lave deres populære sandwiches derhjemme. Det er tilmeld langt billigere at lave din egen sandwich på en paningrill – især hvis du har fundet din panini grill på tilbud. 

Både på nettet og i de fleste isenkræmmerbutikker, kan du ofte være heldig at finde panini grill på tilbud og til en billig pris, som hurtigt er tjent ind i dyre café sandwiches. 

Drømmer du om at lave sandwiches i din panini grill, som var du på Joe and The Juice, skal du først og fremmest skaffe dig noget lækkert sandwichbrød. Det må gerne være tyndt og lækkert, så det bliver sprødt, når det får en tur i den bedste panini grill. 

Indholdet er du selv herre over, men du behøver ikke alverdens for at lave en lækker og velsmagende sandwich, som dem man køber på landets caféer, og som er tilberedt i en panini grill. Test dig frem med forskellige ingredienser og pålæg, og udvælg dine favoritter blandt din test hjemme i køkkenet. 

Vi kan dog anbefale, at du prøver at give dig i kast med en lækker pesto, noget frisk mozzarella, tomat og eventuelt en skive serano eller to. Smid det hele på din panini grill og smag dig frem. 

På en panini grill kan du også varme de lækreste pannier med tunsalat i. Bland din egen og test dig frem til den bedste smag. Det er dog altid en vinder at tilføje tun, lidt mayo, creme fraiche, salt, peber og finthakket løg. Top med jalapenos, hvis du ønsker lidt ekstra smag i din panini grill.

Test dig frem og find din smag – når først den er fundet,  kan du spare mange penge på selv at lave sandwiches på din panini grill frem for at betale dyre domme for dem på landets caféer. Når du er blevet en rigtig haj til det, kan du servere lækre sandwiches fra din panini grill og sprøde fritter og andet godt tilbehør fra din airfryer til.

FAQ – bedste panini grill og toaster

Angivelse af kilder og tests:

[ratemypost]

Om forfatteren