Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Koreansk restaurant København – Op til 50% på bedste deals

Koreansk restaurant København – Op til 50% på bedste deals

Bedste koreansk restaurant

Det koreanske køkken har fået meget fremgang i populærkulturen og i den gastronomiske verden, men har du prøvet en koreansk restaurant endnu? Prøv en af de bedste i København. Læs med her.

Læs vores guide til de bedste steder, hvor man kan få koreansk mad i København og få en restaurant oplevelse udover det sædvanlige. Vi forsøger at beskrive, hvad hver enkelt restaurant udbyder, og hvad det særlige er ved disse. Så du bedre ved hvor du skal invitere dine familie hen næste gang i skal have koreansk mad.


Vores anbefalinger til de bedste koreanske restauranter

  • Seoul Koreansk B.B.Q – Smagfuld oplevelse af traditionelle koreanske specialiteter
  • Rice Kopan – Det traditionelle blandet med det morderne. En oplevelse for hele smagspaletten
  • SSAM Korean Food Bar – Alt fra kyllinge retter til vegatar muligheder

Lidt om det koreanske køkken

I det koreanske køkken er det fermentering af mad, som eksempelvis kimchi, som gør dette land til et af de bedste, når det kommer til asiatisk mad. I deres retter er der især fokus på sødme, styrke og syre på mest behagelig vis. Det er råvarer som tofu, ris, nudler, mungbønner, kål, grøntsager og kød der især bliver brugt.

Derfor er der også noget for enhver madelsker bosat i København, om du er kødelsker, spiser vegetarisk eller plantebaseret, er der noget for alle på en koreansk restaurant. Læs vores anbefalinger, og hvilke af de bedste restauranter du bare skal besøge. Det koreanske køkken er også kendt for sin Fried chicken og BBQ, som er værd at prøve!


Bedste koreansk restaurant i København

koreansk restaurant København

Early Bird

Spar 33%

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser

Skal du lave koreansk fried chicken eller koreansk BBQ derhjemme, kan du med fordel bruge din airfryer. Har du ikke en i forvejen, kan vi hjælpe dig med at finde den retter i vores guide. Find den her på siden.


I denne artikel

Læs vores guide om de bedste koreanske restauranter, og bliv klogere på hvem du skal prøve, når det gælder god koreansk mad. Alle på listen er en tur værd at prøve. Lad os komme igang med de forskellige restauranter her.

Bedste koreansk restaurant i København


Seoul Koreansk B.B.Q.

Hvorfor er Seoul Koreansk B.B.Q. god?

I det koreanske køkken er der også herlig BBQ, som er en smagsrig oplevelse for dem, som ikke har forsøgt sig med det førhen. Her kan du smage alle de traditionelle koreanske specialiteter, der findes. Her kreeres maden på autentisk vis, hvilket i den grad kan smages.

Udover at servere en masse lækre retter har de også de bedste koreanske drikkevarer såsom øl, sodavand m.m., som du aldrig har smagt det før.

De har en restaurant to steder i København – Vanløse og Frederiksberg. De har både ad libitum, og du kan vælge delikate retter fra deres menukort, så du går ikke sulten hjem efter et besøg her.


Rice Kopan

Hvorfor er Rice Kopan god?

Denne restaurant er et perfekt sted til dig, hvis du skal ud og forkæle en af dine nærmeste. På menuen er der masser af risretter, fried chicken, kimchi og simpelthen bare de bedste smagsoplevelser fra det koreanske køkken, og det er lækkert.

Deres menukort emner af traditionelle retter på bedste vis med nyt moderne tvist. Maden her er langt fra kedelig, som det traditionelle sommetider kan være. Denne restaurant ligger blot et stenkast fra Vesterbro og tilbyder det bedste af det bedste fra Korea.


SSAM Korean Food Bar

Hvorfor er SSAM Korean Food Bar god?

Er du klar på at blive blæst helt bagover? For hos SSam finder du de bedste retter, hvad angår Fried chicken. Pssst hvis ikke du spiser kylling, har de også en lækker stegt tofu, som er værd at sætte tænderne i. De har både valgmuligheder til vegetarer og veganere, så hvis du præfererer dette, er det bare med at komme afsted!

Indeni den koreanske restaurant finder du god stemning og den bedste service. Indretningen er præget af et rustikt look med plads til at tage gode billeder til Instagram. Derudover har de også pladser udendørs, så hvis solen skinner i København, kan du sagtens slå et smut forbi her til noget koreansk forkælelse.

>> Lav lækker sprød koreansk med med en god airfryer.


Inspiration hos Mydinners på det bedste mad i Danmark

Det var vores bud på de bedste koreanske restaurantoplevelser, du finder i København. Som sagt indeholder dette køkken nogle af de bedste anretninger, hvad angår kimchi, koreansk BBQ og meget mere. Men spring ud i det, og forsøg det med et restaurantbesøg.

Det kan være du har lyst til koreansk som den bedste frokost Roskilde eller bedste frokost Horsens?

Er du mere til Sushi? Så læs om de bedste sushi ad libitum restauranter i København her.

Find mere information om catering i København og Nordsjælland her

På udkig efter indisk mad? Læs vores forslag til de bedste indiske restauranter i København, HER

Er du interesseret i at lave lækkert asiatisk mad? – Så er en wokpande et musthave. Læs mere om den bedste wokpande her.

Læs vores guide om røremaskiner: bedste røremaskiner til køkkenet.

Phillips Avance Collection XXL – ekstra stor airfryer til den større familie.

Få en opskrift på flæskesteg i airfryer her.

Se også hvordan du laver frosne pommes frites i airfryer her.

Se også billig espressomaskine.

Læs også Siemens EQ6 espressomaskine.

Skal du have hjælp til kontorflytning?

Skal du til at købe den bedste citruspresser på markedet? Så se vores store test af disse her på siden.

Er du også på udkig efter et eventbureau, læs mere her.

Angivelse af kilder og tests:

CNN – Bedste koreanske retter
Tripadvisor
VisitCopenhagen.com

[ratemypost]

Om forfatteren