Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost København – Top 10 bedste frokostrestaurant 2023

Frokost København – Top 10 bedste frokostrestaurant 2023

frokost koebenhavn forside

Frokostsulten? De fleste af os elsker at tage ud engang imellem og gå på opdagelse i alle Københavns mange gastronomiske oplevelser. Fin den bedste frokost København herunder i guiden. Herunder får du top 10 frokostrestauranter i KBH.

Seneste opdatering: 27. SEPTEMBER 2023
Alle der har været i København, eller bor i byen ved at det kan være svært at finde et sted at spise frokost. Derfor er det rigtig vigtigt for os hos Mooly, at opdatere vores guide om frokost København, så du altid er opdateret, på hvor du skal tage hen. I denne gangs opdatering har vi tilføjet: Pastis og Bistro Royal.

Hvis du kun tror at hovedstaden kan brilliere med aftenmenuen, så tager du grueligt fejl. Hold godt fast, når vi her går på opdagelse i den bedste frokost i København. I et madmekka som København gemmer der sig mange skatte, som byder på lækre og mindeværdige smagsoplevelser.

Er stemningen ikke til frokost ude, kan du med fordel tage maden med hjem som take away, eller du kan lave din egen lækre frokost i en airfryer fra bedst-i-test.

Vores anbefaling på frokost København


De bedste frokostrestauranter i KBH

Med denne guide over de bedste frokoststeder i København kan du få et overblik over de lækreste spisesteder på både Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Christianshavn og Frederiksberg! Det kan være svært at overskue dem alle, derfor guider vi hos MyDinners dig trygt igennem de bedste og mest spændende muligheder at spise til frokost i København.


Bedste frokost i København​

I vores vores guide kommer vi ind på forskellige frokostrestauranter, så du er klar til at invitere din kæreste eller date med på nogen af de bedste restauranter, så du ved hvad de gør godt. Det er de bedste restauranter og caféer ift. frokost, som vi synes du skal tage og besøge næste gang du er i København efter en god frokost. Lad os komme i gang med de bedste frokoster i København!


De bedste frokost steder i København​


Mad & Kaffe frokostrestaurant​

Vores favorit frokost i København finder du hos Mad & Kaffe. Ikke nok med, at du kan få glæde af deres frokost tre steder i København, så er du sikret afslappet atmosfære og kompetent service på alle deres restauranter. Det bedste ved Mad & Kaffe er, at du kan finde dem på både Amager, Vesterbro og på Frederiksberg, så du kan nemt svinge forbi, hvis sulten kalder på et lækkert stykke smørrebrød.

Et godt, dansk, moderne smørrebrød, en sprød salat og en saftig burger – deres menukort byder på en række af de bedste frokostretter i København. Nyd til din frokost et godt glas vin, en friskbrygget kaffe eller en af Københavns bedste hjemmelavet lemonader med mynte.

Mad & Kaffe kan findes følgende steder:

 • Frederiksberg​
 • Vesterbro​
 • Amagerbro

Højdepunkter:

 • God mad​
 • God atmosfære​
 • Kompetent service​
 • Bedste brunch i København​

Lille Bakery

Som det fremstår af navnet, startede denne intime, hyggelige restaurant i København ud med at være et lille bageri med fokus på de bedste, økologiske råvarer, som skulle være tilgængelig for alle. Fokuset er stadig det samme i dag, og selvom Lille Bakery stadig er et forholdsvis lille sted, så er dens popularitet stor – og vi forstår absolut hvorfor.

Her finder du et helt særligt bageri, som udover at fungere som en bager, også byder på hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde din morgenmad eller frokost i duften af friskbagt brød. Menuen er enkel og ligetil og det samme med priserne, og derfor er de blandt de bedste. Lille Bakery er klart et besøg værd – meget snart.

Lille Bakery kan findes følgende steder:

 • Refshaleøen

Højdepunkter:

 • Intim hyggelig restaurant
 • God morgenmad og frokost
 • God service
 • Økologiske råvarer.

Promenaden 1932

promonaden content

På denne perle fra 1932 beliggende på Frederiksberg mødes det bedste fra det danske og franske køkken både i smag, kvalitet og atmosfære. Denne hyggelige restaurant er klart på listen over den bedste frokost i København, og har du ikke allerede selv prøvet den af, så skal du helt sikkert tjekke deres menukort ud, som er très fantastique.

Her finder du alt fra den bedste Croque Madame til smørrebrød, omeletter, en frokosttallerken og meget mere. Om du er til vand, vin, øl, sodavand, juice eller cocktails til din middag, så byder restaurant Promenaden på det hele. Absolut en god frokostrestaurant i 2023.

Promenaden 1932 kan findes følgende steder:

Frederiksberg​


Atelier September

Her mødes kunst både i gastronomien og i de mange smukke værker bag caféen i Atelier September. Hvor du nu finder de bedste vegetariske retter til frokost, plejede et galleri at ligge indtil 2013, hvor Frederik Bille Brahe åbnede et lille køkken bag disken. Den særlige kunstneriske stemning er dog blevet bibeholdt, og kan nu nydes sammen med smagen af god mad til frokost i København. 

Atelier September er absolut et besøg værd, både for deres fantastiske frokost og deres smukke omgivelser, som af og til prydes af forskellige galleristers kreative udfoldelser. Menukortet for frokosten er enkel og smagen taler for sig selv – det er i hvert fald ikke et tilfælde at de blandt de bedste.

Atelier September kan findes følgende steder:

 • Indre By, København

Højdepunkter:

 • De bedste vegetariske retter
 • Kunstnerisk stemning
 • God service

Torvehallerne

Selvom vi elsker at spise os mætte ude, så kan den bedste frokost i København også serveres hjemme, og her er Torvehallerne helt perfekt. Med de hyggelige og lækre boder, som byder på specialiteter fra alle verdenshjørnerne, der pryder hallernes lange gange, kan man nemt blive forgabt i alle de mange muligheder der er til det mest overdådige frokostbord.

Der er dog også mulighed for at sidde ude ved Torvehallerne, og skinner solen synes vi bestemt, at du skal finde en bænk og slå dig ned. Er I et selskab, kan I med fordel bestille fra de mange forskellige boder, og deles om de mange lækre smage til frokost. Vi kan klart anbefale at gå på opdagelse i begge haller og midt i mellem dem, for her finder du et af de bedste madparadiser i København.


Sokkelund

I en af de hyggeligste dele af Frederiksberg, lige overfor Haven, finder du Sokkelund fra 1994, som er en de bedste bistroer i København. Her bydes du på en overdådig frokost, hvor du kan vælge mellem alt fra hummer til kroketter, tatar med trøffel, stjerneskud, pariserbøf og højtbelagte smørrebrød. Er du mere til en god burger, finder du også dette hos Sokkelund.

Du kan roligt dykke ned i deres spændende og meget smagsfulde menukort til frokost, for tager du en tur forbi denne bistro ved Frederiksberghave, kan du være helt sikker på at få et af de bedste gastronomiske måltider, dine smagsløg vil takke dig mange gange for.

Sokkelund kan findes følgende steder:

 • Frederiksberg

Højdepunkter:

 • Hyggelig stemning
 • Rigtig god burgers
 • God service

Pastis

Her har vi endnu en af de bedste franske vidundere i København. Hos restaurant Pastis bliver du budt på dagens frokost menu, bestående af to eller tre retter til små 235,- / 255,-, eller frit valg mellem franske klassikere som Croque Madame, Escargots, Moules og mange flere. Smagene er himmelske og sender dig på bedste vis en direkte tur til Paris.

Har du også en sød tand, kan du med fordel efter din middag fuldende din frokostoplevelse, med en af de mange mouthwatering desserter, hvor du blandt andet finder en udsøgt Créme Brûlée og en Mousse au Chocolat très délicieux.


Bistro Royal

Måske du allerede kender denne restaurant, som en del af det populære Madklubben. På Bistro Royal finder du en luxuriøs og moderne stemning som minder om Paris, London og New York kombineret – det bedste fra alle tre verdener. Frokosten er enkel og lækker og byder på de bedste smage fra både det danske og franske køkken.

Du kan på Kongens Nytorv nyde en af de bedste andesalater, flæskestegssandwich, burrata og meget meget mere til frokost. Hos Bistro Royal får du absolut meget smag for pengene, og det er undrer os bestemt ikke, at bistroen er blevet en af københavnernes absolutte favoritter, og nu er blandt de bedste.

Bistro Royal kan findes følgende steder:

 • Indre By, København

Højdepunkter:

 • Luksuriøs og moderne stemning
 • Enkel og lækker frokost
 • Meget smag for pengene
 • Kompetent service

Sonny

Måske du allerede kender denne restaurant, som en del af det populære Madklubben. På Bistro Royal finder du en luxuriøs og moderne stemning som minder om Paris, London og New York kombineret – det bedste fra alle tre verdener. Frokosten er enkel og lækker og byder på de bedste smage fra både det danske og franske køkken.

Du kan på Kongens Nytorv nyde en af de bedste andesalater, flæskestegssandwich, burrata og meget meget mere til frokost. Hos Bistro Royal får du absolut meget smag for pengene, og det er undrer os bestemt ikke, at bistroen er blevet en af københavnernes absolutte favoritter, og nu er blandt de bedste.

Sonny kan findes følgende steder:

 • Indre By, København

Højdepunkter:

 • Kvalitetsråvarer
 • Lækker mad til morgen og middag
 • Omtanke på miljøet
 • Kompetent service

Orangeriet

I Kongens Have finder du Orangeriet, som byder på den bedste romantiske indretning i en historisk bygning, der efter en storbrand i København i 1795 blev opført. Selv er Orangeriet fra 2010, og byder på et menukort spækket med det bedste smørrebrød og innovative frokostretter.

Alt fra indretning til anretning af maden er gennemført smukt og skaber de mest optimale rammer for en god eftermiddag i København. Har du først været på Orangeriet én gang, vil du absolut komme tilbage – og derfor er de klart med på listen over de bedste frokoster i København.

Orangeriet kan findes følgende steder:

 • Indre By, København

Højdepunkter:

 • Romantisk stemning
 • God smørrebrød
 • Innovative frokostretter
 • Kompetent service

Få styr på elbil parkering i København, når du besøger byen. Eller skal blive klogere på hvad koster 1 kWh i dag i disse tider?


Palæo

Hvis du også er til den helt lette og sunde frokost, så vil du elske Palæo. Sundt, friskt og let er nemlig det denne restaurant gør bedst, og som er den røde tråd gennem hele deres menukort. Du har både mulighed for at tage din frokost med som take away og nyde din lækre wrap eller farverige salat i de bedste og mest moderne omgivelser hos Palæo.

Buffet københavn

De smagsfulde retter byder på fornøjelse med god samvittighed, for her er forarbejdede kulhydrater som mælkeprodukter og korn byttet ud med friske råvarer og fokus på de nederste dele af madpyramiden. Palæo byder på en let mæthed, som passer perfekt til frokosten, og noget af det bedste ved Palæo er, at de har restauranter mange steder i København. Du kan både finde Palæo i centrum af København, på Vesterbro, på Amager og på Frederiksberg.

Palæo kan findes følgende steder:

 • Indre By, København
 • Vesterbro
 • Amager
 • Frederiksberg

Højdepunkter:

 • Sund smagsfuld mad
 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • Kompetent service

Hooked

Hooked

Hos hooked får du simple retter, hvor smagsoplevelsen er i særklasse. Retterne er lavet på fisk, hvor du eksempelvis kan nyde en Poké Bowl med laks, færøsk ris, tangsalat m.m. i. Du kan hos hooked få den bedste Asiatisk Lobster Roll i byen.

Nyd alle de gode retter i en god og hyggelig atmosfære i de restauranterne rundt omkring i frokost København og omegn. Det er også her du kan prøve hookeds feast – enten som all you can drink og hooked feast (Lobster Roll + alle snacks). Alt sammen til en pris der er til at betale.

Hooked kan findes følgende steder:

 • Frederiksberg
 • Nørrebro​
 • Carlsberg Byen​
 • Vesterbro​
 • Indre By, København​

Højdepunkter:

 • Dejlige fiskretter​
 • God og hyggelig atmosfære​
 • God service​
 • Bedste asiatisk lobster rolls i byen​

Vil du spare penge på strøm. Spis ude, eller følg elpris prognose. Find de bedste elselskaber i København.


På jagt efter de bedste spisesteder? 

Vi håber, at du nu har fået en masse inspiration til, hvor du skal spise din næste frokost i København. Som det ses i vores guide over de bedste frokoststeder er der rigtig mange gode restauranter på bådeVesterbro, Nørrebro, Østerbro, Christianshavn, Amager og Frederiksberg, så det er vist bare om at få booket et bord hurtigst muligt. 

Hos MyDinners går vi altid efter at finde de lækreste spisesteder til dig, og derfor kan du også få inspiration, hvis du er på jagt efter den bedste sushi i Københavnden allerbedste cafe i Hovedstaden, eller hvis du drømmer om at sætte tænderne i en saftig og smagfuld burger på dit næste besøg i København.
Læs også om korttidsleasing her, eller vores guide til den bedste massagepistol 2023.

Leder du også efter pizza catering, se mere her eller lidt spare tips på elforbruget, så se nettopower elpriser, som er nogle af de billigste på markedet.


Frokost i København med en du holder af

Skal du ud med kæresten, familien eller måske dine venner? Uanset om I befinder jer på Amager, Vesterbro, Nørrebro eller på Christianshavn, så er en lækker frokost altid et hit. Sæt jer til rette i de hyggelige omgivelser, læn jer tilbage, og glæd jer til at få maden serveret. Hvad mere kan man forlange? 

Med vores guide kan du nemt finde frem til, hvor du kan få en lækker frokost i København, og der er bestemt noget til enhver smag, uanset hvad I er til. 

Hvis du elsker alt, der har med havet at gøre, så kan vi også anbefale vores guide til de bedste fiskerestauranter i København, hvor du kan finde nogle gode bud på lækre spisesteder, der serverer frisk fisk og skaldyr. 

Læs noget af vores andet indhold her på siden

På mooly.dk kan du blandt andet også læse om bedste juicepresser i test, den bedste sushi ad libitum, en masse tilbud København, samt gode tips til spot deals.

Læs om bambus sengetøj og tyngdedyner

Du kan blandt andet også læse vores guide til det bedste sted for frokostordning her.

Læs om advarselsskilte her.

Leder du efter den bedste kaffemaskine med kværn? Så læs mere her.

Står du og mangler Onyx knive, så læs mere her.

På Mydinners kan du også læse mere om hhv. bedste dehydrator, bedste airfryer. Især vores airfryer guide kan du drage fordel af, fordi en airfryer er et rigtig godt køkkenredskab, som du bestemt ikke må gå glip af.

Læs mere om om pund tegn her på siden, så du kan se hvordan tegnet ser ud.

Læs om vores de bedste wokpande i test her.

Læs også vores guide til hvordan du får de bedste kyllingelår i din airfryer. 

Læs også vores guide til hvordan du får de bedste kyllingelår i din airfryer. 

Er du også på udkig efter en fysioterapeut, læs mere her.

Mangler du en rabatkode? Se Padelrack, Padelshoppen, Bahne, Drømmeland, Kaffepro, Pilgrim, Babysam, Luksusbaby, Moonboon.


Vi hjælper desuden også dig med vejledning indenfor leasing af biler, så sidder du med spørgsmål om alt fra nedenstående områder, kan vi hjælpe dig med information og viden:

Er du interesseret i vide mere om forskellige kosttilskud, produkter til vægttab og meget mere, så har vi også en masse artikler om Bodylabs fantastiske produkter, heriblandt følgende:

Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren