Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Horsens – Forkæl dine smagsløg med det bedste mad

Frokost Horsens – Forkæl dine smagsløg med det bedste mad

bedste frokost horsens

Horsens er en skøn by i Jylland, som byder på hyggelige omgivelser og gode madoplevelser. Mydinners vil i denne guide introducere dig for, hvor du kan finde den bedste frokost i Horsens.

De bedste frokost steder i Horsens

Vi er sikre på, at du vil finde noget for enhver smag, så du, næste gange du er i Horsens, ved hvor du kan tage hen for at nyde en god frokost.

Du kan med fordel læse mydinners’ guides til gode spisesteder, restauranter og deals, men også til forskellige produkter, du kan bruge, når du laver made hjemme, eksempelvis den bedste airfryer eller andet.


Dollys

Dollys er en familiedrevet restaurant, som siden 1993 har været placeret på Horsens industri havn. Det er en restaurant, hvor du på deres menu kan finde de bedste klassiske retter, som man kender dem fra det danske bistro køkken. 

På menuen finder du blandt andet stegt flæsk, som er husets specialitet, stjerneskud, pariserbøf, bøfsandwich, flæskeæggekage og meget mere.

Det er det perfekte frokoststed, hvis du søger et sted, hvor du kan få gode, traditionelle og velkendte retter, som er lavet af sæsonens bedste råvare og med stor fokus på kvalitet. Portionerne er samtidig store, så du med sikkerhed kan gå derfra mæt og veltilfreds.

Adresse: Havnen 15


Spisehuset 8F ​

Spisehuset 8F er et hyggeligt og uhøjtideligt spisehus i Horsens med stort fokus på at servere lækre frokostretter lavet af gode og kvalitetsrige råvare. Restauranten er placeret på fængslet i Horsens, hvilket giver din frokost nogle helt unikke rammer. Du kan derfor med fordel besøge spisehuset til den bedste frokost efter et besøg på det spændende fængselsmuseum. 

Menuen består ligeledes af klassiske caferetter med stor fokus på lokale og økologiske råvare. Du finder på menukortet blandt andet dansk smørrebrød, salater, sandwich og den populære tapasplanke. 

Adresse: Fussingsvej 8F

Café Gran​

Du finder Café Gran i det livlige og altid stemningsfyldte latinerkvarter i Horsens. I caféen er hyggen i fokus, og du kan sidde og nyde den bedste frokost i deres lokaler indrettet efter en moderne pejsestue. Her kan du på bedste vis hygge med dine nærmeste, imens I dykker ned i deres menukort, hvor du finder mad lavet fra bunden af friske og simple råvare. 

Menuen er bred og byder på en frokost bestående af klassiske caféretter som stjerneskud, pasta, nachos, burgere og ikke mindst et stort udvalg af højtbelagt smørrebrød. Til din frokost finder du desuden et stort udvalg af craftbeers, hvor du for 100 kr. kan smage hele fire forskellige slags øl. 

Caféen blev desuden kåret til det bedste spisested i Horsens i 2021, du kan derfor regne med en frokostoplevelse, hvor både maden og stemningen er i top.

Adresse: Grønnegade 12

Café Alrø​

Med en lille køretur uden for Horsens finder du på øen Alrø, Café Alrø. Caféen er mest kendt for sine kæmpe tarteletter, som folk i hobetal kommer for at smage hver eneste dag. Én tartelet er på hele 300 gram, og du vil derfor med garanti blive mæt af sådan en til frokost. 

På menuen finder du den helt klassiske tartelet med høns i asparges, derudover kan du også vælge en udgave med kold laksecreme og rejer eller i en vegetar udgave. Udover de bedste tarteletter kan du, til frokost, også finde andre gode retter. 

Café Alrø er som nævnt placeret på en ø, hvilket gør, at du kan nyde din frokost i smukke omgivelser, hvor du kan sidde i deres hyggelige café, på teressen eller på gårdspladsen, og bagefter gå en tur ned til vandet på Alrø. 

Adresse: Alrøvej 398

Vi håber, at du har fundet noget godt at gå efter, når du skal have frokost i Horsens. ellers kan du også finde gode produkter til køkkenet, så du selv kan lave en overdådig frokost. Du kan for eksempel lave en syndig frokost med en hjemmelavet burger med pomfritter i din airfryer. Mums!

Om forfatteren