Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost i Århus – Din guide til spisning i smilets by

Frokost i Århus – Din guide til spisning i smilets by

bedste-spisesteder-og-frokost-i-silkeborg-scaled-e1663768366379-150x150

Er du lidt frokostsulten? Så du i held. Århus har masse vis af fantastiske frokost spots. Vi hos mydinners har samlet vores go-to her.

Er du på weekendtur med familie eller kæresten eller på ferie, eller leder du bare efter det rette sted at nyde din frokost i Århus? Så behøver du ikke at lede længere. Vi, hos Mydinners, har nemlig samlet en række anbefalinger, som vi vil give videre til dig, så du også kan finde den bedste frokost restaurant i Århus.


Vi viser dig de helt store frokost-skatte

Vi har nogle favoritter, når det kommer til den bedste frokost i Århus, og herunder finder du vores anbefalinger med en forklaring på, hvorfor vi synes, at det er nogle af de bedste bud, der er at finde, på den bedste frokost i Århus.

Så hvad end du er på jagt efter frokost take away i Århus, den bedste frokost restaurant i Århus eller bare det bedste frokost tilbud i Århus, så er du havnet det rette sted! – vi guider dig igennem de bedste steder.

Læs også Boozt rabatkode, Cewe rabatkode eller Miinto rabatkode, hvis du er på udkig efter gode tilbud og steder du kan spare penge online.

Læs også om Estra, som er en øjenlæge i Køge


Bedste frokost i Århus


Madklubben

Hvem er den bedst for: Personer som er vilde med fisk.

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Til at betale

På Madklubben finder du: 

 • GRILLENS CÆSARSALAT
 • AVOCADOMAD
 • BØF BEARNAISE
 • GRILLS TERIYAKIBURGER
 • RØRT OKSETATAR

Højdepunkter:

 • Alt fra burger til lækker oksetatar
 • God og hyggelig atmosfære
 • God service
 • Super udsigt over åen

Hvorfor er Madklubben god?

Du kender måske allerede Madklubben, de har i hvert fald en kæde af restauranter rundt omkring i det ganske danske land. Derfor ved du nok også, at de laver suveræn mad, som passer til enhver smagsløg.

Kender du ikke til Madklubben Grill, så er det på tide, at du prøver det i Århus. Her kan du nemlig få lækre kolde retter, såsom rørt oksetatar, avocadomaden og spicy tunsalat, samt klassikere, som bøf bearnaise eller en lækker teriyakiburger.

Så leder du efter den bedste frokost restaurant med en skøn udsigt over åen, så er Madklubben Grill Århus stedet.

Adresse: Åboulevarden 32, 8000 Århu


GRØD

Hvem er den bedst for: Personer som elsker en god brunch, frokost og at hygge sig.

Type: Café

Prisklasse: God pris

Hos grød finder du

 • Rødgrød Chia Special
 • Açaí Blueberry Bowl
 • Matcha Mango Bowl

Højdepunkter:

 • Fantastisk mad
 • God atmosfære
 • Kompetent service
 • Komfort mad

Hvorfor er GRØD god?

Tager du et smut forbi den velkendte restaurant GRØD, vil du ikke blive skuffet. Her vil du nemlig få serveret, som navnet antyder, grød af enhver art. Til frokost er der nemlig flere forskellige varianter at vælge mellem, herunder svampebygotto, daal og chicken congee, og du finder alle grødtyper med den bedste smag.

Er du ikke så meget til grød, så er der også både grøddeller og salater, såvel som desserter, at finde på menuen til frokost.

Vi anbefaler dette sted, hvis du leder efter den bedste comfort food til frokost, da dette er stedet for hygge, både i forhold til mad, stemning og smagseksplosioner, der overgår enhver fantasi.

Adresse: Graven 24, 8000 Århus


Grillen Burgerbar

Hvem er den bedst for: Ønsker nogle virkelig lækre og greasy burgere

Type: Burger joint

Prisklasse: Meget for pengene

Højdepunkter:

 • Greasy burgere
 • Den klassiske burger
 • God service
 • Bedste burger i byen

Hvorfor er Grillen Burgerbar god?

Tager du et smut forbi den velkendte restaurant GRØD, vil du ikke blive skuffet. Her vil du nemlig få serveret, som navnet antyder, grød af enhver art. Til frokost er der nemlig flere forskellige varianter at vælge mellem, herunder svampebygotto, daal og chicken congee, og du finder alle grødtyper med den bedste smag.

Har du været på bytur med vennerne og leder efter den bedste, mest snaskede og velsmagende burger med fritter og læskende drikke til, så er Grillen Burgerbar stedet. Det er dog kun i weekenden, du kan nyde en frokost hos Grillen, da burgerbaren ellers kun har åbent til aften servering.

På menuen til frokost er der de samme lækre klassikere at finde, som du kan finde på aftenmenuen. Derfor kan du altså både få burgere til kødelskeren eller til dig, der elsker kylling samt til dig, der er vegatar eller veganer. Hertil fås flere forskellige varianter af fritter og milkshake, som både kan (og BØR) nydes til den bedste burger.

Adresse: Klosterport 2, 8000 Århus


Restaurant Mefisto

Hvem er den bedst for: Personer som kan lide et hyggeligt intimt spisested med dejlig mad og gode råvarer.

Type: Café

Prisklasse: God pris

Højdepunkter:

 • Lækker frokost
 • Enkelt og hyggeligt
 • Lækre fiskeretter

Hvorfor er Restaurant Mefisto god?

Hvis du er på jagt efter en rigtig lækker frokost i Århus, så er Restaurant Mefisto helt klart et besøg værd. Restaurant Mefisto beskriver sig selv som enkelt, ukompliceret og hyggeligt, og det er lige netop, hvad det er. Restaurant Mefisto kan siges at være Latinerkvarterets perle, og hvis du er til fisk og skaldyr, så er det lige stedet for dig! 

Hvis du leder efter frokost take away fra Århus, så er dette også en mulighed hos Mefisto. Det kan du læse meget mere om på deres hjemmeside, og hvis du er nysgerrig på, hvordan deres retter ser ud, så kan du også tage et kig på deres Instagram, hvor flere tusinde andre også følger med. 

Adresse: Volden 28, 8000 Aarhus C​

Adresse: Klosterport 2, 8000 Århus

>> Du kan også skabe hygge og god mad derhjemme i en airfryer. Læs med fordel vores guide.


Den Rustikke​

Hvem er den bedst for: Er du til Fransk og Italiensk? så er dette muligvis stedet for dig. 

Type: Café

Prisklasse: Fornuftige priser

Højdepunkter:

Højdepunkter:

 • Inspireret af både Italien og Frankrig
 • 3 retter
 • Klasske franske retter til frokost

Hvorfor er Den Rustikke​ god?

Som navnet antyder, kan du, på Den Rustikke, se frem til en frokost i Århus i rustikke og hyggelige omgivelser. Restauranten ligger også i Latinerkvarteret i hjertet af Århus, og her kan du se frem til retter inspireret af både det italienske og franske køkken. 

Om aftenen tilbyder Den Rustikke en af de bedste tre-retters-menuer, hvor der kan vælges mellem tre forskellige valgmuligheder til forret og hovedret samt to smagfulde desserter. Til frokost kan I se frem til en række klassiske, franske retter på menuen, og der er helt bestemt noget for enhver smag. 

Hvis du overvejer at besøge denne indbydende frokost restaurant i Århus, kan du også følge med på deres Instagram eller hjemmeside, hvor du kan få inspiration til, hvad du skal bestille på menuen.

Den Rustikke findes følgende steder:

 • Mejlgade 20, 8000 Aarhus

Café Casablanca

Hvem er den bedst for: Hvor charmerende stedet er.

Type: Café

Prisklasse: Fint prisniveau

Højdepunkter:

Højdepunkter:

 • Lækre fristelser på alle dagens tidspunkter
 • Høj kvalitet af råvarer
 • Meget charmerende restaturant

Café Casablanca kan findes følgende steder:

 • Rosensgade 12, 8000 Aarhus C

Hvorfor er Café Casablanca gode?

Café Casablanca har eksiteret siden 1981 og er dermed en af de ældste restauranter i Århus. Deres menu indeholder spændende retter og lækre fristelser til alle dagens tidspunkter. 

Hos Café Casablanca går de op i gode råvarer og kvalitet, og alt serveres fra bunden, så du får det bedste, når du bestiller en frokost på denne restaurant. 

Du kan desuden nyde Casablancas frokostmenu helt fra mandag til lørdag, og der er alt fra stenbiderrogn på surdejsvafler til caesar salat og moules frites. Hos Casablanca kan du altså få noget serveret, der er for enhver smag. 

Du kan også følge med på Casablancas Instagram


Mere inspiration til den bedste frokost i Århus

Vi håber, at du er blevet inspireret af de mange, ovenstående anbefalinger. Hvis ikke, er der naturligvis meget mere at byde på, når det kommer til den bedste frokost i Århus.

Et andet godt bud kunne være Café Fika, hvor de serverer skøn økologisk frokost med masser af grønt og friske råvarer. Eller du kan tage et smut forbi Århus Street Food, hvor du kan finde en bred variation af retter fra hele verden, og derfor er du også sikret, at der er noget til enhver, uanset om man er til vegansk, asiatisk, det lette, tunge eller noget helt femte.

Der er ikke andet for, end at prøve sig frem, for i sidste ende er det din smagsløg, der afgør, hvad der er den bedste frokost i Århus. Vi håber bare på, at vi har ledt dig i den rigtige retning. Velbekomme!

Den bedste frokost behøver ikke at blive spist ude, men også sagtens spises og laves derhjemme, for eksempel i din airfryer. På den måde får du også det sprødeste resultat til billigere penge.

Spis en lækker frokost med, du holder af 

Leder du efter det perfekte sted at holde en romantisk frokostdate i Århus, eller skal du nyde en god frokost med venner, kollegaer eller måske med familien? Så er det altså bare om at få booket bord på en af de ovenstående restauranter i Århus. 

Der findes nærmest ikke noget bedre, end at sætte sig ned i nogle hyggelige omgivelser og få maden serveret lige for snuden af en. Så bliver det altså ikke meget nemmere! 

Gode frokost tilbud Århus

Hvis du er på jagt efter en god frokost restaurant i Århus eller den bedste frokost take away, så bør du også holde øje med vores mange, gode kampagner. Her kan du finde nogle af de bedste tilbud, så du kan nyde din frokost i Århus til få penge. 

Hvis du ikke befinder dig i Århus, men derimod er på jagt efter en god frokost i København eller måske de bedste deals i Aalborg, så er det også hjælp at hente. 

Hos MyDinners er vi nemlig altid opsatte på at finde de bedste deals og lækre spisesteder til dig. 

Hvad skal du tænke over, når du booker bord?

Når du booker bord til en frokost i Århus, er det selvfølgelig væsentligt at tænke over, hvad du vægter højest, når du besøger en restaurant. 

Prisen

Måske er du typen, der elsker at spare sammen til en lækker frokostmenu, der ligger i den dyre ende af prisskalaen? Så kan du med fordel vælge en af de lidt dyrere frokostrestauranter i Århus. 

Det kan også være, at du ofte har svært ved at nyde et dyrt måltid, da du blot kommer til at tænke over, at det tømmer ud i pengepungen? Så kan det være, at du skal overveje at spise frokost på en af spisestederne i vores guide, der ikke har de helt dyre retter på menuen. Der kan du med fordel lede efter nogle gode frokost tilbud i Århus eller kigge på, om vi hos MyDinners har nogle lækre kampagner til dig. 

Indretningen

Nogle gæster går meget op i hvide duge, helt rene krystalglas og sølvbestik, mens andre nyder en frokost mere, når indreningen er mere casuel og nede på jorden. Indretningen på restauranten kan også have en betydning for, om du nyder din frokost i Århus, og her er det forskelligt fra person til person, hvad de foretrækker.

Stemningen

Er du mest til en festlig stemning med mange mennesker, eller foretrækker du et lille, intimt sted at nyde din frokost? Når du booker bord til frokost er det ikke altid, at der er lige så mange mennesker, som ved aftensmadstid, men det er værd at tænke over, hvilken stemning du ønsker, at der skal være på den restaurant i Århus, som du besøger.

Find flere rabatkode på Matas rabatkode, Bodystore rabatkode og Just Eat rabatkode.

Maden

Maden ej at forglemme! Hvilken type frokost er det egentlig, du er på jagt efter? Elsker du skaldyr, fisk og alt godt fra havet? Så kan det være, at du skal gå efter en restaurant i Århus, hvor de har de bedste fiskeretter. 

Er du mere til en stor, saftig bøf eller måske en smagfuld burger, så kan du tage et kig på de restauranter, vi har anbefalet, for nogle af disse steder serverer også mange af de klassiske, danske favoritter. 

Vi har testet vores forskellige airfryes. Læs og dem her.

Er du også på udkig efter en massagepistol, så har vi skrevet en guide her.

Bedste airfryer i test – hvis kun det bedste er godt nok til dig.

Philips Avance Collection XXL HD9650 90 airfryer – god model til større familier.

Princess ovn airfryer god til prisen.

Se de bedste airfryer opskrifter og kogebog her.

Skal du lave mad i airfryer?

Interesseret I at lease en bil? Så læs med i vores artiker omkring dette her:

Om forfatteren