Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Cafe i København – Find de bedste cafeer – Op til 50% deals

Cafe i København – Find de bedste cafeer – Op til 50% deals

cafe københavn

København har mange gode steder at tage på cafe. Her kan du finde et overblik over de bedste cafeer du kan nyde en god omgang mad, en god kaffe eller noget sødt til tanden. Du kan også her blive klogere på hvilke nye steder du skal udforske næste gang du er i København.

Bedste cafe København lige her


Café besøg til når du har tid med venner, familie eller bekendtskaber

Der er mange gode steder i København, men hvilken café er den bedste til den romantiske date? Hvilken egner sig mest til studie arbejde, og hvad hvis du skal have familien med på restaurant-hygge, men ikke ved, hvor du skal tage dem hen? Frygt ej! Vi har guiden lige her.

Café besøg kan være en hyggelig måde at ses med venner, familie eller andre bekendtskaber over en kop kaffe eller anden lækker forfriskning. Vi har fundet de bedste café steder i København, så læs videre og find ud af, hvor dit næste besøg skal gå hen.


I denne artikel

Læs vores guide om de bedste caféer i København, og tag dine bekendtskaber med, næste gang du er i byen for at drikke en kop kaffe, eller når maven knurrer efter mad. Se vores anbefalinger her!


Mad & Kaffe


Hvorfor er Mad & Kaffe god?

Hvis du trænger til hyggelige omgivelser og god mad, som på en helt særlig måde rammer smagsløgene, skal du prøve café Mad og Kaffe. De har skabt de bedste omgivelser til at tage familien med på restaurantbesøg eller medbringe en date. Hos Mad og Kaffe i København værnes der om gode råvarer, og du kan sagtens forvente at få en af de bedste madoplevelser her. 

Er du i København og skal starte din dag på bedste vis med et café besøg, kan du på Mad og Kaffe være sikker på at besøget gør resten af din dag god. Deres menu er opdelt i morgen- og frokost/aften menu, så alt efter hvad tidspunkt du gerne vil ud og spise, er der rige muligheder for det.


Passer perfekt til en romantisk date

Derudover er der lagt op til en god romantisk date, da man både kan spise på denne café morgen, frokost eller aften og med tilhørende friske, læskende drikke. Og heldigvis finder du Mad & Kaffes cafeer flere steder i det københavnske, så du ikke skal lede længe.

Vi ved, at der er mange muligheder for at studere i København, men her kan du være sikker på at gøre det med en god kop kaffe eller noget lækkert morgenmad på siden. Vi ved, at det bedste arbejde bliver udført på fuld mave, så vi kan snildt anbefale Mad og Kaffe’s café til studiearbejde. Hvis du mangler et sted at medbringe familien, kan du også roligt tage dem med her, da stedet har et afslappet miljø med plads til alle.


Trendigt sted i København

Mad og Kaffe er henover den seneste tid, blevet et af de mest trendige steder i København. Ikke kun fordi de laver god og lækker mad, men deres retter er visuelt smukke og lægger op til de bedste Instagram billeder. Det er derfor både en fryd for øjet og ganen.

Har du allergier eller andre madpræferencer, har deres café et overskueligt menukort, som på bedste vis er gjort nemt at tyde indholdet af, så du hurtigt kan finde ud af, hvad du skal have.  

På Mad og Kaffe’s café er der en varm og velkommen stemning med venlig og rolig betjening. Der findes tre restauranter fordelt godt rundt i København. Så uanset om du er på Amager eller Frederiksberg, er der mulighed for lækker café-besøg hos dem. 

Følg med på deres Instagram, læs mere eller book bord hos Mad & Kaffe. 


Bastard Café

Hvorfor er Bastard Café god?

Leder du efter god stemning, hvor du både kan nyde lækker mad og spille spil, er Bastard det perfekte sted. Denne café formår altid at have en hyggelig stemning og masser af spil-glade gæster. Det er den bedste café i København, og her møder man altid åbne og venlige mennesker, som du sagtens kan udfordre i et godt brætspil. 

Hvis du skal ud og mødes med studiekammeraterne, eller bare har brug for et afbræk fra hverdagen, er denne café i København det ideelle sted. Du skal ikke blive narret af deres hårde udseende på Instagram, de huser nogle af de bedste arrangementer, så der er hyggelige eftermiddage og aftener at hente her. 

Vi ved, at man som studerende i København kan bruge alt det rabat, man kan få. Det bedste ved denne café er derfor, at der også er studierabat. Der er studierabat fra kl 12-16 på alt the og kaffe alle hverdage, og sommetider holder de forskellige arrangementer, der er værd at tjekke ud. 

Følg med på deres Instagram, læs mere eller tjek deres hjemmeside. 


Paludan Bog og Café

Hvorfor er Paludan Bog og Café god?

Endnu en på vores liste over bedste studiesteder i København, er Paludan bog & café. Der er rolige omgivelser, som giver ro til, at man kan læse eller diskutere i sin studiegruppe. Der er gode muligheder for at sidde med sin computer eller studiebøger og bare rolig, hvis du bliver sulten, er der lækre valgmuligheder på deres menukort. 

Der er en del historie fra det gamle København, som kan mærkes i deres lokaler. Det bedste ved denne café er de utallige bøger på reolerne, der fylder lokalerne og danner hyggelige rammer. Her kan du bestille de lækreste måltider og få varme eller kolde retter, der nemt kan nydes, mens man får klaret læsningen.

Er du ikke studerende? Bare rolig, der er plads til alle aldre på denne café, og med dets centrale beliggenhed er det et af de bedste steder i København at mødes og få en kop kaffe. Her er også altid noget lækkert til den søde tand, hvis café besøget trænger til en lækker delikatesse.

Følg med på deres Instagram, læs mere eller tjek deres hjemmeside.


Café A

Hvorfor er Café A god?

Der er en hel del grunde til at besøge Café A. Med deres lækre mad og billige priser er det et perfekt sted til studerende eller andre, der søger efter et billigt restaurantbesøg. Deres menu står på traditionel og klassisk café mad, og du finder her blandt andet nogle af de bedste burgere i København – lækre og saftige. 

Du finder alt fra de bedste sandwich, bøffer, nachos, pasta og meget andet, så hvad end du er sulten efter, er der adskillige muligheder på menukortet. Springer du helst kødet over, så har Café A også vegetariske og veganske valgmuligheder, som imødekommer netop det behov. 

Du kan også sagtens tage hele familien med til denne café, da der på deres app altid er gode tilbud at hente. Appen bliver løbende opdateret med aktuelle kuponer og tilbud, hvis du gerne vil spare nogle penge til næste restaurant-besøg. Det kan være dyrt at spise brunch i København, men med restaurantens fordelagtige priser er det nemt og billigt at invitere vennerne eller familien med ud og spise. 


Billige drinks og de bedste cocktails

På dette sted er der også billige long drinks og de bedste cocktails, så hvis I leder efter et hyggeligt sted at drikke jeres drinks i København, er det en oplagt mulighed. Café A har ofte tilbud på diverse forskellige drikkevarer – så kig ind. 

Så hvis du er klar på at have en af dine bedste café oplevelser og tænker, at dit næste besøg skal være på Café A, kan du finde dem på nedestående adresser rundt i København. Hvis ikke du er i nærheden af København, har de heldigvis cafeer spredt over hele Sjælland og i Jylland.

Følg med på deres Instagram, læs mere eller book bord hos Café A. 


Granola

Hvorfor er Granola god?

En rigtig god autentisk og levende oplevelse kan du få hos en af de hyggeligste franske restauranter i København. Denne lille cafe eller bistro serverer udelukkende franske produkter, og man ville nok kalde dem frankofile på den rigtig gode måde.

De sørger for god kvalitet og stemning. Det er efter vores mening en af de bedste og hyggeligste små områder den befinder sig i, nemlig på Værnedamsvej. Du kan drømme dig væk til en fransk cafe, men i det pulserende København.

Vi har ofte på siden endda deals og rabatter hertil, så hvis du vil spare lidt penge på din næste oplevelse på Granola, så er det bare med at holde øje.


Hooked

Hvorfor er Hooked god?

Er du ikke til den typiske og klassiske cafe oplevelse, så kan du også prøve en masse andet mad i København. Du kan blandt andet få noget af det bedste fisk hos Hooked, som du ofte kan finde forskellige deals og rabbater til her på siden.

Men hvorfor skal du vælge Hooked frem for en normal cafe i København? Du kan her få en mere pulserende, moderne og frisk stemning, hvor både personale og maden er i topklasse. En sprød moderne lobster roll med tilhørende sprøde fritter og en læskende god cocktail – så kommer du langt.

Du finder disse dejlige Hooked fiskerestauranter, eller cafeer, om du vil, fordelt ud i hele København på både Nørrebro, Christianshavn, Kødbyen, Carlsberg Byen, Indre København og Frederiksberg. Der er næsten ingen undskyldning for ikke at støde på disse bedste og friske restauranter.


Cafe Victor

Er du en der elsker at spise lækkert og eksklusivt, så har vi selvfølgelig også en anbefaling til dig. Cafe Victor er en af de ældste og bedste restauranter der findes i Indre By. Ikke nok med at du kan kigge forbi til morgenmad, frokost og middag, så kan du også komme forbi til cocktails og god vin til sent ud på natten.

Ikke nok med at du kan nyde deres dejlige menukort og atmosfære til en privat lille middag, så kan du også afholde events, privat arrangementer, forretningsmøder og lignende i deres lokaler.

Vi ville personligt lægge et besøg forbi her, da det er en af de restauranter, som er eksklusive men stadig med plads til at være afslappet på den gode måde. Det ikke en normal cafe, men en restaurant af finere og fornem slags.


Hans Christian’s

Hvorfor er Hans Christian’s god?

Der er mange gode grunde til at vælge Hans Christian’s, hvis du leder efter en hyggelig cafe i hverdagen. Her finder du nemlig én af af de cafeer i København, som har mest charme. Her får du nemlig en cafe-oplevelse, der måske er mere formel, end den, du plager at få.

Her er der nemlig fokus på den bedste og rene københavnske herskabs café oplevelse, når den er allerbedst. Du kan få serveret lækre morgenretter og de bedste anretninger, hvis du kommer forbi denne cafe i de tidligere timer på dagen. Ellers har du også mulighed for at nyde en lækker frokost i deres lokaler eller i den hyggelige baggård.

Retterne er simple, men smagfulde, og derfor er dette da også ét af de bedste steder i København at nyde en ægte cafe frokost. Dog skal du være opmærksom på, at denne Hans Christian’s cafe kun har åben i hverdagene, og derfor skal du se langt efter en kop kaffe eller en frokost i weekenden på denne cafe i København.


Café Tilda og Karl

Hvorfor er Café Tilda & Karl god?

Er du på udkig efter noget anerledes end blot den almene cafe, med kaffe og kage? Så kan du med fordel besøge Cafe Tilda & Karl, for her vil du nemlig kunne finde en lidt anderledes oplevelse blandt af Københavns mange cafeer.

Her vil du nemlig finde det bedste menukort, som er helt enestående, og som ofte er baseret på vegetariske specialiteter, som du kan nyde med stor velsmag. Der bliver nemlig ikke sparet på hverken smagene eller hyggen, når du besøger denne cafe, selvom der måske bliver sparet på kødet.

Der serveres da også kød, men det er ikke det, der spiller hovedrollen. Dog kan du være sikker på at finde anderledes og smagfulde rette, du kan spise med med god samvittighed. Denne cafe serverer også de bedste og sunde muligheder for børn, og derfor er dette også en god destination for en mødregruppe get-together, eller hvis hele familien skal en tur på cafe i København.


Hvordan finder du den bedste cafe i København?

Det kan være svært at vurdere, hvad det er der, som er afgørende for hvordan man vurderer den bedste cafe i København. Der er et hav af muligheder i København, og det bliver ved med at komme nye restauranter ind i billedet.

Den danske hovedstad er et madmekka uden lige, og der er derfor noget for enhver smag og type. Det gode ved denne store dejlige hovedstad er, at den byder på et enormt bredt spektrum af gastronomi, og om du er til klassisk italiensk, fusioneret nordisk køkken, fine franske fornemmelser eller ganske normal cafe mad – så kan du få det.

Det handler derfor bare om at holde sig opdateret på løbende steder, som åbner eller diverse guides og overblik, som giver dig anbefalinger med på vejen. Vi gør alt for hele tiden at følge godt med i de bedste steder, cafeer og restauranter.


Spar lidt med vores hjælp

Vi elsker også, at du kan spare en mønt eller to på dine restaurant-besøg, fordi hvis du skal nå og opleve det hele, må du hellere spare lidt penge undervejs. Derfor samler vi en masse deals, rabatter og tilbud, som kan hjælpe dig lidt på vejen.

Hvis du ikke bor i hovedstaden eller området omkring, så ingen hast, vi fanger også alle de gode tilbud og deals i Århus, Odense og en masse andre byer i hele Danmark. Vi holder os opdateret på, hvad medierne udtaler om de forskellige steder, og diverse anmeldelser og guides fra blandt andet Mad & Monopolet, Politiken, AOK og mange andre.

Vi hjælper dig derfor derfor både med at finde et udvalg af de bedste restauranter, cafeer og spisesteder i København, men også dem som løbende har deres menu og oplevelser til gode priser, som alle kan følge med på.

Du kan også finde masser af inspiration til, hvordan du forsøder tilværelsen derhjemme. Du kan med fordel investere i en airfryer og lave dine egne sprøde retter og snacks, når du ikke tager på cafe for at nyde de klassiske retter og snacks fra cafeer.


Inspiration hos Mydinners på bedste cafe i København

Vil du besøge den bedste asiatiske restaurant København eller den bedste franske restaurant København? Så læs vores guides omkring disse to yderst delikate køkkener og restauranter i København.

Er du mere til det koreanske eller indiske køkken, kan du læse mere her: Bedste koreansk restaurant København & bedste indisk restaurant København.


Skal du ud og være kreativ? Så kan du besøge Creative Space. Læs mere om det i vores guide til kreative keramik værksteder. Skal du til påskefrokost? Så se Madklubbens påskefrokost menu her. I kommer ikke til at gå sultne fra borde.

Søger du en psykolog så du kan komme i terapi København? Er du i tvivl om, hvor i København du finder det bedste indiske mad? Læs mere her og få inspiration til dit næste måltid. 

Se bedste kaffemaskine med kværn og bedste wokpande her.


Skal du bruge en opvaskemaskine til alt din opvask? Så find den bedste bordopvaskemaskine her.

» Kender du stederne hvor du får den bedste frokost Koldingbedste frokost Vejle eller bedste frokost Roskilde? Så er du kommet til det det rette sted. Mydinners har svaret på dine spørgsmål. Læs med her på siden.


» Læs også vores guide til den vores anbefaling til en airfryer her.


Angivelse af kilder og tests:

2foodtrippers.com
culturetrip.com

Om forfatteren