Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Den bedste burger i København – Den ultimative guide

Den bedste burger i København – Den ultimative guide

bedste burger i København

Burgersulten? Vi dykker her ned i den bedste burger i København, lige fra Nørrebro, Frederiksberg og til Vesterbro og Indre by. I en verden hvor travlhed er en stor del af dagen, er fastfood blevet et større fænomen end nogensinde før. Den helt store klassiker og manges favorit består af en halv bolle, salat, bøf, eventuelt ost, dressing og så endnu en halv bolle – simple but good.

Til den bedste burger hører naturligvis også sprøde fritter. Skal de være lidt sundere, eller foretrækker du dem bare på en bestemt måde, kan du med fordel lave dem i din airfryer derhjemme. Bestil din burger som take away og spis den med hjemmelavede fritter i sofaen.

Guiden er for dig som ønsker nogle lækre bruger til frokost, aftensmad eller for dig som har brug for en hangover bruger efter en god bytur.

Hos Mooly guider vi dig også til gode tilbud og rabatkoder. Læs mere på Ellos rabatkode, Teeshoppen rabatkode eller Foodora rabatkode.

Vi guider dig gennem København burger jungle

Hovedstaden er et madmekka uden lige. Det kan være svært at overskue alle de mange muligheder, og tænk hvis du vælger forkert, og går glip af det absolut bedste? Derfor har vi hos MyDinners lavet denne guide, som hjælper dig på vej, så du kan være sikker på at finde de bedste, og ikke at gå glip af noget.

Bedste burger tilbud i København

bedste burger deals i København

Early Bird

Spar 33%

4,9 på Trustpilot med +1600 anmeldelser

Se med her, når vi går igennem de forskellige burger restauranter, se se på Early Bird, om de har et godt tilbud på nogle lækre og saftige burgers her og nu.


De udvalgte i København K

Lad os komme i gang og starte med de forskellige steder, som er at finde bl.a. i Indre København.

POPL burger

Som nabo til Broens Gadekøkken, i København finder du denne guldklump, som særligt de seneste år er kommet på manges læber. Dette er nok den nuværende mest eftertragtede joint hos Københavnerne – og det forstår vi godt.

Popl er bygget op omkring alle Nomas bedste kvaliteter, med fokus på mijø, innovation, håndværk og kærlighed for madlavning, som kan smages i både deres vegetariske-, veganske- og klassiske burger, som består af alt fra økologisk fritgående kvæg fra den jyske vestkyst til håndlavede quinoa-patties fra Nomas egen fermenteringslab.

Hos Popl får du altså den bedste smag af Noma i en mere snasket udgave, som helt klart er et besøg værd.

Adresse: Strandgade 18, 1401 København K

Du kan også tage et kig på POPLs hjemmeside eller Instagram 


GASOLINE GRILL

Du har garanteret allerede hørt om den, og har du ikke, så har du helt sikkert en oplevelse i vente, når du besøger Gasoline Grill. Denne joint åbnede første gang i København i 2016 i en gammel benzintank, med et simpelt og autentisk koncept; servere en klassisk burger i vaskeægte amerikaner-style ved kun at bruge økologiske råvarer.

Kærligheden til Gasoline Grill voksede hurtigt, og er en klar favorit hos de fleste beboere i hovedstaden. Faktisk er det ikke blot en af de bedste joints vi har herhjemme, for i 2017 kårede Bloomberg dem til at lave en af de 27 bedste burgere i VERDEN.

Så hvis du ikke allerede har været forbi og smage en af deres fire vidundere, så burde Gasoline Grill være i toppen af din liste over must-tries i København – men du skal skynde dig, konceptet er nemlig, at de kun laver et begrænset antal burgere, og lukker ned når de kan melde udsolgt.

Gasoline Grill er ikke til at komme udenom og kan findes på følgende adresser:

 • Landgraven 10, 1301 København K.
 • Niels Hemmingsens gade 20, 1154 København K
 • Strandgade 95, 1401 København K
 • Carlsberg Byen Bryggenesplads 1
 • Værnedamsvej 2, 1619 København V
 • Vesterport Station, på perronen
 • Tivoli Haven, Vesterbrogade 3, 1603 København V

Du kan også tage et kig på Gasoline Grills hjemmeside eller Instagram 


Burger Vesterbro

På det hippe Vesterbro finder du desuden en del gode steder, hvis du er til den amerikanske favorit. Vi kommer omkring et par udvalgte, men der findes et hav. Lad os se på nogle af dem.

GRILLEN BURGERBAR

Hvis du elsker dem greasy og saftige, så er Grillen helt klart det perfekte sted for dig i København . Her bliver der ikke gået ned på snask og mayo – og du får det hele til rimelige priser. Grillen er en af de store, og bedste spillere, som har været med helt fra starten, da populariteten hos de amerikanske sandwiches startede.

Konceptet er enkelt: en greasy burger med sprøde fries og en velsmagende mayo efter dit valg. På menukortet finder du både en vegetarisk og klassisk variant, og et hav af specialiteter. Her bydes på alt fra cheesebombs til bearnaise, onion rings, friteret kylling og karamelliserede løg. Derudover switcher Grillen også deres menu op indimellem og byder på en limited burger.

Grillen burgerbar er klart en af de bedste inden for nytænkende smagskombinationer og ekstra greasy burgere i København – og er du studerende, får du tilmed 20% rabat hos denne stjerne, som er en af de bedste.

Uanset hvilken bydel du befinder dig i, er der ikke langt til den nærmeste Grillen Burgerbar, uanset om det er på Nørrebro, Vesterbro eller Amager:

 • Nørrebrogade 13, 2200 København N
 • Vesterbrogade 41, 1620 København V
 • Dronningensgade 42, 1420 København K
 • Amagerbrogade 145, 2300 København S

Du kan også tage et kig på Grillens hjemmeside eller Instagram


Burger Østerbro – Gode bud på steder

Du kan desuden finde flere steder på Østerbro, som er værd at kigge forbi. Flere af stederne finder du desuden også både på Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro og resten af København. Udforsk dit område.

HALIFAX

Historien om Halifax startede i 2007 da to venner, Ulrich og Peter, besluttede sig for at åbne en restaurant i København med fokus på den bedste burger lavet af gode råvarer i forskellige variationer, og dette ses stadig på menukortet den dag i dag.

Halifax er absolut stedet hvor man finder burgers for enhver smag, da den her står på alt fra den klassiske København, til den mexicanske Zihuatanejo og engelske Liverpool med spejlæg og HP-sauce. Konceptet er enkelt og ligetil: vælg den burger som passer dig i smag, og vælg så selv bolle, bøf, tilbehør og dips.

Halifax byder absolut på en af de bedste burgere i København, som tilbyder mange muligheder -også til veganeren. Du kan nemlig vælge en bøf lavet på edamame, rødbede eller portobellosvampe, og finder altså også veganske muligheder, når du skal vælge din bolle. Derudover oser restauranten i København af hygge, uformalitet og rummelighed.

København er godt dækket ind med Halifax restauranter. Find dem her:

 • Frederiksborggade 35, 1360 København K
 • Larsbjørnstræde 9, 1454 København K
 • Vesterbrogade 72, 1620 København V
 • Trianglen 1, 2100 København Ø
 • Amagerbro Torv 13, 2300 København S
 • Falkoner Plads 1, 2000 Frederiksberg
 • Skolegade 9, 2500 Valby


Du kan også tage et kig på Halifax’ hjemmeside eller Instagram

Er du på udkig efter billig leasing, se mere her.


Burger Nørrebro – Find også udvalgte her

På Nørrebro ligger der også en del gode burgersteder, hvoraf du allerede er stødt på nogle af dem i denne guide. Men der er flere, hvor de kommer fra. Lad os tage et kig på nogle flere af de bedste burger steder i København.

JAGGER

Det er ikke underligt at denne burgerjoint er en af de bedste i København, da dens vision er udtænkt af den tidligere michelinkok Rasmus Oubæk, som ønsker at bringe kvalitet tættere på dig. Selvsamme mand står bag restauranterne Gorilla, Pluto og Retour, som du måske endda selv har prøvet.

Der er altså tale om en vaskeægte madelskers take på den klassiske burger, når du besøger Jagger. Har du været et smut i København, har du helt sikkert stødt på Jagger før, da de er at finde rundt om næsten alle gadehjørner i indre by.

Her byder de på et moderne og urban oplevelse med kvalitet i fokus, og derfor er det kun fritgående kvæg og kyllinger fra danske familiegårde, som bruges til kødet af deres patties. Derudover er alle deres dips hjemmelavet, og er du en rigtig bearnaise-lover, skal du selvfølgelig prøve deres bearnaise-dip, som bliver lavet fra bunden af hver dag.

Hos Jagger i København kan du ikke bestille bord, så det er bare med at droppe in’ når sulten melder sig. Du finder deres restauranter rigtig mange steder i både Indre by, Nørrebro, Frederiksberg, Amager, Vesterbro og Østerbro.

Du skal aldrig være nervøs for ikke at kunne finde en JAGGER i nærheden.

Find dem her:

 • Prinsessegade 59, 1422 København K
 • H.C. Andersens boulevard 12, 1553 København V
 • Nørrebrogade 114, 2200 København N
 • Istedgade 62, 1650 København V
 • Amagerbrogade 128, 2300 København S
 • Nordre Frihavnsgade 58, 2100 København Ø
 • Købmagersgade 43, 1150 København K
 • Falkoner Allé 84, 2000 Frederiksberg
 • Valby Langgade 45, 2500 Valby
 • Jernbane Allé 45C, 2720 Vanløse


Du kan også tage et kig på JAGGERs hjemmeside eller Instagram


THE FAT PIKE

Du kender måske allerede denne restaurant I København, men vidste du at de nu har lavet deres egen lille rustikke joint ‘Fatty’s’? Populariteten i The Fat Pikes bedste burger blev så stor, at de altså nu har rykket ud i et lille aneks i København, hvor du kan købe de gyldne bider fra.

Det er ikke muligt at dine in hos Fatty’s, til gengæld tilbyder de den bedste take away i København, så du enten kan nyde din burger derhjemme eller i den hyggelige gård foran standen.

Fatty’s tilbyder 5 forskellige burgere, hvoraf du også finder en med kylling og en vegetar mulighed. Hvis sulten efter den bedste form for grease melder sin ankomst til frokost, så kan du hos Fatty’s få en combo-menu med fritter og sodavand til små 80,-. Denne guldklump på Islands Brygge er helt klart et besøg værd.

Du finder The Fat Pike lige her: Njalsgade 19D, 2300 København S Eller besøg på deres hjemmeside eller Instagram og bliv lækkersulten.

Lav dit eget sprøde tilbehør til din burger derhjemme i en airfryer. Både løgringe og pomfritter er bedst, når de kommer direkte ud af varmen.

COCKS & COWS

En helt klar klassiker, og en af de bedste, er Cocks & Cows, som har været en del af gamet i København siden 2010. Her drejer restaurant stemningen sig om uformalitet og nydelse af en snasket, velsmagende burger.

Som navnet indikerer, finder du hos Cocks & Cows i København, en burger med både oksekød og kylling – og to forskellige vegetar burgere. Her kan du keep it simple med en enkel burger, eller tilkøbe fritter og dips.

Derudover byder disse, som en af de klart bedste i København, også på andre sides og de bedste happy endings, i form af amerikansk-inspirerede milkshakes. Som et nyere koncept kan du virkelig treat yourself hos Cocks & Cows, med deres all you can eat menu.

For 340,- har du og dit selskab 90 minutter til at smæske alle de burgere, fritter og dips hjertet begærer og drikke alle de drinks tørsten hiver efter. Det er altså en oplagt mulighed for, at få en lille skid på og et godt måltid inden en aften ude med venner – og så endda med nogle af de bedste burgere i København.

Du finder Cocks & Cows lige her:

 • Gammel Strand 34, 1202 København K
 • Sankt Peders Stræde 38, 1453 København K
 • Amagerbrogade 37, 2300 København S
 • Ravnsborggade 14, 2200 København N
 • Bernstorffsgade 3, 1577 København VEller besøg på deres hjemmeside eller Instagram og bliv lækkersulten.

SLIDER’S

Kan du heller aldrig beslutte dig, for hvilken burger du skal gå med? På Sliders i København er din comfort food i juniorstørrelse, til gengæld kan du få tre styks, så du kan smage lidt af hvert af de bedste burgere i København.

Restauranten åbnede i 2011 i København med et koncept som lød, og stadig lyder: Noget spændende at spise og noget godt at drikke. Uden sædvanlighed, men ikke uden væsentlighed. Her får du altså godt håndværk, og kan vælge mellem de 9 bedste og usædvanlige sliders + månedens burger, som kan nydes i den hyggelig restaurant, som byder på rigtig god atmosfære.

Kender du det, at noget smager så godt, at du får helt lyst til at synge? Sliders har sørget for et karaokerum i København, hvor du og dit selskab kan få sunget ud efter en mættende omgang af den bedste burger. Både stemning og smag har altså placeret Slider’s på vores bedste-liste, og har du endnu ikke været forbi dem, så er du i den grad gået glip af noget godt.

Slider’s har to lækre restauranter i København. Find dem her:

 • Nørrebrogade 1, 2200 København N
 • Enghave Plads 4, 1670 København V

Eller besøg på deres hjemmeside eller Instagram og få et sneak peak.

DANDELION BURGER

Her har vi endnu en af de bedste snaskede fætre, som byder på det bedste grease i København, gode råvarer, økologiske bøf eller falafel og hjemmesyltede pickles. Menuen byder på én særlig, to klassiske og to vegetariske burgere. Fælles for dem alle er hjemmelavet dressing og en masse kærlighed. Hvis du er fan af ekstra meget salat eller karamelliserede løg, så kan du hos Dandelion bestille ekstra af dette – helt gratis. Derudover byder deres menu på overkommelige priser, så de fleste kan få bid i en af de absolut bedste burgere i København.

Find din Dandelion Burger lige her:

Dronningens Tværgade 12, 1302 København K

Eller besøg på deres hjemmeside eller Instagram og få et sneak peak.

TOMMI’S BURGER JOINT

Helen vejen fra Reykjavik, Island, er Tommi’s kommet til København, for at byde danskerne på den absolut bedste burger i rigtig hipster-style. Faktisk blev de så populære på Island, at de også har spredt sig til London, Rom, Berlin og Oslo. Udover burgere byder Tommi’s simple menukort også på de bedste milkshakes og øl – for ikke også at nævne deres helt egen dessert, som er et klar must-try. Smagene hos Tommi’s taler for sig selv, og vi synes helt klart at du skal tage en tur til Kødbyen eller Nørrebro, og se for dig selv hvorfor vi mener at Tommi’s er en af Københavns absolut bedste.

Tommi’s Burger Joint finder du her: Hørkerboderne 21-23, 1712 København V Nørrebrogade 153, 2200 København N Eller besøg på deres hjemmeside eller Instagram og få et sneak peak.

Find flere koder, du kan bruge, når du shopper online her: Cosori rabatkode, Pixum rabatkode, Jollyroom rabatkode, IKEA rabatkode eller Apopro rabatkode.

Læs mere på Mooly

>> Er du på udkig efter andet mad end burger? – Så se vores ultimative guide til indisk restaurant København eller læs om de bedste sushi ad libitum restauranter i København her. 

» Find den bedste frokost Randers og bedste frokost Herning her i vores guides.

Det kan også være du har lyst til at finde et sushi tilbud, så du kan spise sushi til aftensmad?

Du kan med fordel tage din take away med hjem og nyde den der, eller du kan lave dit eget take på lækker take away derhjemme i din airfryer. Læs vores guide til at finde den bedste her på siden.

Interesseret I at lease en bil? Så læs med i vores artiker omkring dette her:


Angivelse af kilder og tests:

nomadepicureans.com
foursquare.com
scandinaviantraveler.com

Om forfatteren