Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Buffet restaurant København og Jylland – Se top 5 deals

Buffet restaurant København og Jylland – Se top 5 deals

Buffet københavn

Find den bedste buffet restaurant i København. Mydinners har samlet en guide, som der beskriver de bedste steder samt giver dig gode deals samt tilbud i 2023.

Er du i København, og mangler et sted at spise, er der talrige muligheder i hovedstadsområdet. Da det kan være uoverskueligt at finde hoved og hale i det hele, har vi hos mydinners gjort det enkelt for dig. Vi har lavet en guide med nogle af de bedste buffet spisesteder i hele København, så læs videre her og find dit næste restaurant besøg.

  • B&W – vores anbefalede buffet restaurant i København og Jylland
  • Riz Raz – sent åbent og gode drinks –
  • Dalle Valle – god til familier med børn
  • Flammen – størst udvalg af kød
  • Madglad – småt men hyggeligt

Hos mydinners laver vi ikke bare anbefalinger til gode spisesteder og deals, men også guide til alt fra den bedste airfryer til gode køkkenknive, som du med fordel kan læse og lære mere om.

I denne artikel

I vores vores guide kommer vi ind på forskellige restauranter som udbyder buffet i København. Det er de bedste af de bedste indenfor deres område, og de kan klart anbefales at tage et smut forbi og prøve. Med denne guide hjælper vi dig som ikke ved hvor du skal invitere din familie eller kæreste hen. Lad os komme igang med at beskrive de forskellige spisesteder her!

Den gode buffet restaurant lokalt


B&W – Bedste brunch buffet

Hvorfor er B&W god?

Mangler du derimod planer for weekenden eller den kommende helligdag, kan du passende booke bord hos B&W brunch. Udover deres gode beliggenhed et stenkast fra hovedbanegården, er der en overdådig brunch buffet, som er perfekt til en god start på dagen, eller hvis du skal forkæle en nær. 

Hos B&W er kvalitet i højsædet, og det kan man sagtens smage, da de altid har øje for sæsonens råvarer. Hos Mydinners elsker vi mad, og især brunch – morgenmad er jo det vigtigste måltid på dagen! Vi kan dog stærkt anbefale denne buffet restaurant, da det er en af de bedste i København.

Denne buffet har forskellige lækre muligheder for alle aldre, og derudover tages der hensyn til fødevareintolerans, som gør det nemt for allergikere at få overblik over, hvad de kan spise. Hvis du ikke spiser kød, har de selvfølgelig også alternativer til dig. Du kan tjekke deres buffet menu ud, og overveje om ikke i skulle slå et smut forbi, hvis du mangler noget at lave i København. 

Hvis ikke du lige er til det store måltid, kan du også sagtens købe Københavns bedste kaffe her og nyde en god bog. Deres lokaler har nemlig en god stemning og et meget behageligt miljø.

Hvis du mangler et sted at holde et arrangement, kan vi også anbefale B&W. Dine gæster vil få en lækker brunch buffet, og de er eksperter i at afholde selskaber. Så uanset om du skal holde konfirmation eller fødselsdag, vil selskabet få de bedste oplevelser lige midt i København. 

Følg med på deres Instagram, læs mere eller book bord hos B&W.  


Riz Raz buffet restauranter

Hvorfor er Riz Raz god?

På Riz Raz finder du det bedste fra det alsidige mediterranske køkken. Her kan du få forkælet alle dine smagsløg, og de byder også på massere af vegetariske og veganske retter. Deres buffet byder på massere af forskellige muligheder af grønsager, fisk eller kød med inspiration fra middelhavslandene. 

Restauranten er placeret lige i hjertet af København, så du nemt kan gå en lang tur langs kanalerne, efter du er blevet mæt af deres store buffet. Prisen her er meget overkommelig, og du kan nemt få et af de bedste måltider i dit liv her. 

De har lange åbningstider og billige drinks, så hvis i mangler en buffet, der har åbent til midnat, er Riz Raz det perfekte valg. Med deres gode placering kan man også hoppe direkte videre til andre steder, hvis man skal afslutte aftenen på bedste vis.  

Følg med på deres Instagram, læs mere eller book bord hos Riz Raz.  

Er du også på udkig efter en eventmanager, så læs mere her.


Dalle Valle

Hvorfor er Dalle Valle god?

Den første buffet vi kan anbefale, er Dalle Valle, som har restauranter spredt udover hele København. Du kan dermed nemt finde en i nærheden, og de har tilmed også restauranter i Århus og Odense.

Her får du den bedste værdi for pengene, og der er altid et godt tilbud på deres ad libitum menu, som har alt det mad hjertet begærer. De har også nogle gode deals på cocktails og drikkevarer, hvis man mangler et sted at varme op, inden man skal i byen uden at vælte hele budgettet.

Det fede ved Dalle Valles buffet er, at de har en masse lækre retter inden for traditionel mad og til Københavns bedste pris. Her er alt fra pastaretter, forskellige slags kartofler og alle de kødretter hjertet begærer. Yderligere kan du også prøve en af deres mange salater, som de altid formår at have et stort udvalg af.

Hos Dalle Valle kan du yderligere downloade deres app, som har en masse tilbud, som du nemt kan gøre brug af og spare endnu flere penge. Har du svært ved at se hvilken buffet i København, der er tættest på dig? Nedenfor kan du finde deres forskellige lokationer.

Så hvis du leder efter den bedste buffet til en god og overkommelig pris, som også er børnevenlig, er Dalle Valle et godt valg til dem, der skal have en hyggelig aften, uden at skulle have den store pengepung op af lommen.

Følg med på deres Instagram, og læs mere eller book bord hos Dalle Valle. 

>> Find den bedste airfryer, til når du hellere vil lave din egen buffet derhjemme.

-> Leder du efter hjælp til årsregnskab? Så læs med her.


Flammen

Hvorfor er Flammen god?

Hvis du er stor fan af kød og grill mad, er restaurant flammen et godt valg med massere af forskellige muligheder. Deres buffet lover altid mindst 15 slags kød, 50 forskellige varianter i salatbaren og mindst 10 slags varmt tilbehør til. Dermed er du sikker på at have det bedste udvalg, som er lige noget for dine smagsløg. 

Restauranten har flere forskellige steder spredt over København, og ellers har de også steder fordelt over hele Danmark. En ting er sikker hos flammen, og det er, at de har den bedste grill buffet du længe har smagt. Så hvis du er kødsulten, er dette et godt sted at spise.

Hos flammen kan du sagtens tage børnene med. Der er familievenlige omgivelser og gode priser til både store og små familier. Deres buffet byder også på lækre dessert muligheder, og en is maskine som helt sikkert er populær blandt både store og små. Se om i kan lave Københavns bedste softice, med alle dine yndlings toppings.

Følg med på deres Instagram, læs mere eller book bord hos Flammen. 

Madglad

Hvordan skal jeres sult stilles?

Har du selv prøvet at skulle ud med venner, familie eller kæreste, hvor ingen lige kunne finde ud af, hvordan sulten skulle stilles? Her kan en buffet restaurant altså være den bedste mellemløsning, hvor alle kan få noget til lige deres smag.

Når du vælger at spise buffet, er der også en hel del penge at spare, og du er sikker på, at hele familien går mætte hjem – også dem, der er lidt til den kræsne side. Så læs videre i vores buffet-guide til København og få inspiration til hvor næste restaurantbesøg skal være!

Læs mere her på siden

Er du til asiatisk mad? Så besøg den bedste asiatiske restaurant København. Er du til fransk mad, så besøg den bedste franske restaurant København. Læs vores guides over de bedste restauranter i byen.

Måske er du til koreansk mad? Så læs videre her: Bedste koreansk restaurant København.

Læs vores guides om de bedste frokoster i de forskellige byer: bedste frokost Århus, bedste frokost Odense og bedste frokost Aalborg.

Kender du til Zalando rabatkode? Så læs mere her og om hvordan du får din rabat.

Læs om Creative Space her som du kan besøge næste gang du er forbi.

Kender du stederne hvor du får den bedste frokost Horsensbedste frokost Vejle eller bedste frokost Roskilde? Så er du kommet til det det rette sted. Mydinners har svaret på dine spørgsmål. Læs med her på siden.

Phillips Avance Collection XXL – ekstra stor airfryer til den større familie.

Få en opskrift på flæskesteg i airfryer her.

Se også hvordan du laver frosne pommes frites i airfryer her.

Se også billig espressomaskine.

Læs også Siemens EQ6 espressomaskine.

Mangler du den bedste airfryer i test? Ved at bruge en airfryer, kan du få sundere “friture mad”.

Bliv klogere på minibil leasing, så du kan komme ud på landevejene.

Mangler du en psykolog Frederiksberg? Så besøg Psykologerne København.

Læs mere om om pund tegn her på siden, så du kan se hvordan tegnet ser ud.


Angivelse af kilder og tests:

Tripadvisor
Expatolife
forcopenhagenlovers.com

Om forfatteren