Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » Bambus rullegardin – Find de bedste tilbud og produkter

Bambus rullegardin – Find de bedste tilbud og produkter

bambus rullegardin

Et bambus rullegardin er perfekt til mørklægning i rum, hvor der gerne stadig må komme en smule lys ind. Gardinet er utroligt moderne og dekorativt i sig selv, og giver et pift til alle rum. Den smukke bambusfarve giver er smukt og blødt lys i rummet, der er utroligt rart for øjnene.


Bambus rullegardin for alle

Gardiner deler sommetider vandene, da de hurtigt kan blive meget tunge og mørke i et rum. Med et bambus rullegardin mørklægning får du derimod et dekorativt gardin, der falder i de flestes smag. De ses i flere og flere hjem, da de passer ind i mange indretningsstile med deres clean og moderne look. Især danskerne synes godt om dem, da de harmonerer med nordiske toner, som mange har i deres hjem.


Vælg den rigtige størrelse

Er du på udkig efter et bambus rullegardin 160 cm bred? Få dit bambus rullegardin på mål, om det er bambus rullegardin 180, 110 eller 60 cm bred. De fåes i alle størrelser, så kontakt en forhandler, og find det rette til din vindueskarm.


Udendørs rullegardin bambus

Der findes også udendørs rullegardin bambus, hvilket er helt genialt, hvis du leder efter en løsning til udendørs. Gardinet passer perfekt ind med dets jord agtige farver, og fremstår derfor helt naturligt i de fleste omgivelser.

Er det i legehuset, skuret, udendørs terrasen eller noget fjerde, findes den rigtige løsning derude.


Mange farver

Bambus rullegardin sort eller bambus rullegardin hvid? Gardinet findes i forskellige farver, så det kan matche det rum, det skal hænge i. Det er en god idé at matche gardinet med de resterende møbler i rummet, hvis du gerne vil skabe en rød tråd. Du kan dog også vælge at bruge det som et statement piece, og virkelig lade det skille sig ud. Det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til indretning. Så det er bare om at slå sig løs.


Find også artikler om:


Angivelse af kilder og tests:

  • Lær her om fordelene ved bambus håndklæder.
  • Læs om de bedste bambus håndklæder hos TRVST.