Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » Bambus håndklæder – Find tilbud på luksus produkter

Bambus håndklæder – Find tilbud på luksus produkter

Bambus håndklæder

Forkæl dig selv og dine gæster med luksus bambus håndklæder på badeværelset. Materialet gør håndklæderne bløde og lækre, har gode absorberende egenskaber og er desuden antibakterielle, hvilket betyder, at du undgår ubehagelige situationer og lugtgener. Find i den nedenstående guide de bedste produkter til gode priser og på tilbud. Vi har nemlig samlet økologiske, kvalitetsikrede og anbefalede produkter til dig.

Går du aldrig på kompromis med velvære og luksus, så bør du helt sikkert læse denne guide, hvor vi guider dig til de allerbedste produkter på markedet, så du kan få et badeværelse, der emmer af kvalitet og giver en luksuriøs føles i hverdagen, og når du har gæster.


De bedste i test i 2023


Herunder har vi lavet en række anbefalinger, hvor forskellige karakteristika af de enkelte brands gennemgås, som du kan finde og vurdere, om en eller flere af dem lever op til dine behov. Vi har lavet disse anbefalinger af bambus håndklæder ud fra forskellige eksperters vurderinger. Find et godt tilbud eller et bedst i test produkt lige her.


Bambuni – Bedste bambus håndklæder

Bambuni bambus håndklæder på tilbud

Bambuni

Specifikationer

 • Materialer: 70% bambus & 30% bomuld
 • Størrelser: 34 x 74 og 70 x 140 cm

Fordele

 • Fås i mangle flotte farver
 • Åndbart & antibakterielt
 • OEKO-TEX Standard 100 certificering
 • Tåler skånsom vask (under 60 grader) og tørretumbling ved lav varme

Ulemper

 • Produktet tåler ikke skyllemiddel

Det skal du vide, før du køber Bambuni bambus håndklæder

Med Bambuni bambus håndklæder træder du direkte ud af badet til en blød krammer fra det luksuriøse håndklæde, som dette produkt er. Ikke nok med, at det har antibakterielle egenskaber, og derfor sagtens kan vaskes ved lave grader, så er det også vanvittigt blødt, fås i et væld af flotte farver, herunder i grøn, petrolium, rosa og koksgrå, og har en eminent sugeevne.

Bambunis bambus håndklæder er helt ideelle til kropslig forkælelse. De er lækre og bløde, har en ganske høj kvalitet, og så kan du matche farverne med dit eksisterende farvetema derhjemme. Skab spaoplevelsen hjemme på dit eget badeværelse med disse skønne produkter. Du vil kunne tørre din krop og dine hænder i det blødeste materiale og tilbyde dine gæster det samme med de to forskellige størrelser, som brandet tilbyder – nemlig en badehåndklæde-størrelse og en gæstehåndklæde-størrelse.

Bedste priser på bambus håndklæde


Størrelsesguide for Bambuni håndklæder

Bambuni håndklæderne findes i følgende størrelser:

 • 34 x 74 cm
 • 70 x 140 cm

Bambuni

Økologiske luksus bambus håndklæder

Nordic Weaving – Økologiske bambus håndklæder

Nordic Weaving bambus håndklæder

Nordic Weaving

Specifikationer

 • Materialer: 70% bambus lyocell og 30% økologisk bomuld
 • Størrelser: 50 x 90 cm og 70 x 140 cm

Fordele

 • Tåler vask ved 60 grader og tørretumbling ved lav temperatur
 • Base af 100% økologisk bomuld
 • Slidstærkt og holdbart
 • Stilrene farver
 • Skånsomt mod hud og hår

Ulemper

 • Produktet tåler ikke skyllemiddel

Det skal du vide, før du køber Nordic Weaving bambus håndklæder

Nordic Weaving bambus håndklæder er super bløde, har gode størrelser, flotte, stilerene farver og et slidstærkt design, der gør, at du kan bruge dem igen og igen, uden at de bliver slidt, grimme eller afblegede. Det bedste ved netop disse fra dette brand er, at de har et design, der gør dem både enkle i design og udtryk, men også er helt skånsomme mod hud og hår, da der ingen sygninger eller teksturer er i håndklædet. Derfor undgå du slid på hud og hår, der kan føre til chikane.

Til forskel for Bambuni håndklæderne, tåler disse bambus håndklæder vask på op til 60 grader, som gør, at eventuelle bakterier og lignende, bliver vasket godt væk. Dog skal man passe på med tørretumbleren, denne kan nemlig ødelægge materialet. Desuden bør du helt undgå at bruge skyllemiddel, da det nedbryder og slider på materialet.

Find de lækre bambus håndklæder i to forskellige størrelser, som fås til en suveræn pris, også når de ikke er på tilbud.


Bedste priser på bambus håndklæde

Størrelsesguide for Nordic Weaving bambus håndklæder

Find den rette størrelse på dit Nordic Weaving håndklæde her:

 • 50 x 90 cm
 • 70 x 140 cm

Nordic Weaving


Sådan vasker du dine bambus håndklæder

Bambus håndklæder fra Bambuni

Bambus håndklæder fra Bambuni kan tåle at blive vasket på under 60 grader såsom ved en skånsom vask. Tørretumbling af disse lækre håndklæder skal ske ved lav varme, ellers risikere de at gå i stykker. Derudover er det vigtigt at fremhæve bambus håndklæderne ikke tåler skyllemiddel. Så husk og vær opmærksom på vaskeanvisningen inden du vasker og tørretumbler dine luksus håndklæder bambus.

Bambus håndklæder fra Nordic Weaving

Bambus håndklæder fra Nordic Weaving tåler at blive vasket på 60 grader, og kan godt klare tørretumbling ved lave temperaturer, eftersom at de lækre håndklæder fremstår i slidstærkt og holdbart materiale. Dog er det vigtigt at være opmærksom på at håndklæder i bambus fra Nordic Weaving ikke tåler skyllemiddel.


Bambus håndklæderPris Vurdering
Bambuni bambus håndklæder 70×140 blå229,00 kr.Bedste bambus håndklæder
Bambuni bambus håndklæder 70×140 sand229,00 kr.Bedste bambus håndklæder
Bambuni bambus håndklæder 70×140 grønt 229,00 kr.Bedste bambus håndklæder
Bambuni bambus håndklæder 34×74 blå89,00 kr.Bedste bambus håndklæder
Bambuni bambus håndklæder 34×74 rød89,00 kr.Bedste bambus håndklæder
Bambuni bambus håndklæder 34×74 hvid89,00 kr.Bedste bambus håndklæder
Nordic Weaving grå bambus håndklæder249,00 krØkologiske bambus håndklæder
Nordic Weaving sand bambus håndklæder249,00 krØkologiske bambus håndklæder
Nordic Weaving oliven bambus håndklæder249,00 krØkologiske bambus håndklæder
Nordic Weaving grøn bambus håndklæder249,00 krØkologiske bambus håndklæder

Skån din hud og dit hår

Når du benytter lækre bambus håndklæder, er du med til at skåne både din hud, og særligt dit hår. Disse lækre håndklæder har ikke noge sygninger eller teksturer i sig, som går ind og skader hud og hår. Dertil vil du ligesom med dit bambus sengetøj opleve mindre filtret hår når du tørrer det med dit bambus håndklæde.


Meget mere end bare bambus håndklæder

Bambuni og Nordic Weaving tilbyder meget mere end håndklæder bedst i test. Deres bambus håndklæder er produceret, så de fremstår antibakterielle, hvilket betyder at du med håndklæder i bambus vil undgå ubehagelige lugtgener. Bambus håndklæder fra Nordic Weaving er luksus håndklæder som ikke bare er bløde at tørre sig, men de formår også at blive produceret i et slidtstærkt materiale, som gør at deres levetid er væsentlig længere end så mange andre håndklæder. Eftersom at de kan bruges igen og igen uden at der vil blive fremhævet slidtegn eller plamager.

Udover luksus håndklæder fra Bambuni og Nordic Weaving, har du også mulighed for at finde bambus sengetøj, underbukser, strømper og meget mere hos dem.


Luksus i hverdagen

Med bambus håndklæder tilbud får du billigt og nemt indført luksus i din hverdag, så du kan være god mod din krop, hår og sjæl. Nogle gange er det helt små ændringer i hverdagen, som kan gøre en kæmpe forskel. Med luksus håndklæder i hjemmet føles det som at være på hotel, så du kan drømme dig lidt væk.

Økologiske håndklæder er en game changer, hvor man virkelig kan mærke forskellen. Her skånes miljøet ovenikøbet, så du kan købe med god samvittighed. Bambus er et langt mere bæredygtigt materiale at arbejde i, end meget andet, da det holder længe og nemt kan nedbrydes igen. Det bliver derfor også brugt i fremstillingen af flere og flere produkter. De mange fordele ved bambus er nemme at få øje på, hvilket gør dem til et oplagt valg, når du skal


Luksus gæstehåndklæder

Med luksus gæstehåndklæder i hjemmet er du tæt på at være den perfekte vært. Her får dine gæster følelsen af at være i et hjem, hvor der bliver taget hånd om dem, og de kan føle sig godt tilpas. Det er en nem og lækker måde at forkæle dine gæster på, og også her kan du nemt indføre hotel følelsen i dagligdagen, uden at rejse nogle steder hen.

Får du tit besøg, så er det med sikkerhed det værd, da dine gæster vil ligge mærke til de lækre produkter. Det er derfor en investering værd, også da du ofte kan finde luksus håndklæder, økologiske bambus, på tilbud til en rigtig god pris. Og hvem vil ikke gerne være den perfekte vært? Du kan evt. have nogle ekstra liggende, som kun benyttes af gæster, så du ikke selv benytter dem.

Tag hoteloplevelsen med indenfor nemt og uden de store omkostninger.


Økologiske Bambus håndklæder til sommerhuset eller ferielejligheden

Ejer du et sommerhus eller en ferielejlighed på den ene eller anden måde, så kan vi varmt anbefale at bruge de ekstra penge på luksus håndklæder i bambus, som gør din weekendtur eller ferie den anelse bedre. Du kan pryde dit andet hjem med disse lækre økologiske håndklæder, som holder mange år frem. Og igen, hvis du holder godt øje med kampagner, tilbud eller nedsatte priser kan du finde disse smykke produkter til en rigtig god pris.

Du kan både købe disse håndklæder på deres egen hjemmeside, eller hos Wonder Living eller Bambuni. Her på siden sammenligner vi priser, så du altid vil få adgang til den gode pris. En anbefaling herfra er desuden at tilmelde sig deres nyhedsbrev og få lidt opstarts rabat, når du alligevel skal til at købe flere luksus bambus håndklæder til dit sommerhus.


FAQ

Hvorfor skal jeg vælge bambus håndklæder?
Der kan være flere årsager til at vælge bambus håndklæder, fremfor så mange andre typer håndklæder. Dette er dog en smagssag, men nogle af de største årsager kan blandt andet være grundet det slidstærke og holdbare materiale, samt skånsomheden overfor hud og hår.

Hvor mange grader kan jeg vaske mine bambus badehåndklæder på?
Det er forskelligt alt afhængig af hvilket mærke dine luksus bambus håndklæder er fra. Nordic Weaving’s bambus badehåndklæder kan tåle at blive vasket på 60 grader. Hvorimod håndklæder i bambus fra Bambuni skal vaske på skåneprogram, det vil sige under 60 grader.

Hvilke materialer er bambus håndklæder produceret i?
Bambus håndklæder kan være produceret i forskellige materialer. Men håndklæder i bambus fra Nordic Weaving og Bambuni består af 70% bambus, og 30% økologisk bomuld.

Hvorfor skader bambus håndklæder mindre på hud og hår?
Luksus håndklæder i bambus skader mindre på huden og håret, grundet at de er designet med fokus på et enkelt udtryk, som gør at der ikke er nogen sygninger og teksturer i håndklæder fra Nordic Weaving.


Find også artikler om:


Angivelse af kilder og tests:

 • Lær her om fordelene ved bambus håndklæder.
 • Læs om de bedste bambus håndklæder hos TRVST.