Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Airfryer tilbehør – Onyx, Cosori, Holm deli & Phillips xxl

Airfryer tilbehør – Onyx, Cosori, Holm deli & Phillips xxl

airfryer tilbehør

Som bemærket, er airfryer tilbehør stormet frem på markedet for køkkenmaskiner som en uundværlig gadget, såsom bageform, brødform, rist til airfryer samt anden tilbehørspakke til at lave utallige retter og snacks i med mindre fedt. Her finder du Onyx airfryers tilbehøret, samt ekstra udstyr til både Cosori, Phillips xxl samt Claus holm deli. Find de bedste 2023 ting til airfryer i guiden herunder, vi har samlet forme, skål, den nye tilbehørspakke, rist samt silikoneforme.

Det bedste airfryer tilbehør i 2023


Det der gør denne køkkenmaskine endnu mere smart og revolutionerende er alt det, som der både ofte medfølger, eller som kan købes til ekstra til både Cosori, Onyx og mange flere modeller. Find præcis det tilbehør til airfryer du mangler i overblikket fra Mydinners herunder. Hvis du overvejer at komme i gang med actifry, så er der ligeledes god mulighed for at blive inspireret denne artikel. Læs også om den helt nye Cosori dual blaze i dette indlæg.


ONYX airfryer tilbehør – #1 Onyx tilbehørspakke

airfryer tilbehør

Onyx Cookware


Cosori tilbehørspakke – #2 Bedste Cosori tilbehør

Bedste airfryer tilbehør

Philips airfryer tilbehør – #3 Bedste tilbehør airfryer Philips

Bedste airfryer tilbehør

Elgiganten


Bageform airfryer – 21,8 x 4,5 cm – #4 Bedste bageform airfryer tilbehør

Bedste airfryer tilbehør

Silikoneform – 17,5 x 5 cm – #5 Bedste silikoneform airfryer tilbehør

Bedste airfryer tilbehør

Elgiganten


Rist – Passer til Philips – #6 Bedste rist airfryer tilbehør

Bedste airfryer tilbehør

Elgiganten


Onyx airfryer – #7 Bedst i test

onyx bedste airfryer test

Onyx Cookware


Afhængigt af hvilket mærke din maskine er og hvilket udstyr der passer, findes der et hav af forskelligt ekstraudstyr som du kan bruge til at lave forskellige madvarer.

Der er f.eks. følgende:

 • grillspyd
 • grillpande
 • bageform
 • muffinforme
 • pizza redskaber
 • rist
 • rum adskiller så de kan lave forskellige ting på samme tid

Hvilken slags tilbehørspakke kan man få?

Der findes et væld af muligheder for, hvad du kan gøre med din airfryer. For med en air fryer har du nemlig mulighed for at tilberede alskens mad på forskellige måder. Du kan, som du nok allerede ved, tilberede de sprødeste pomfritter – helt uden olie. Se dine muligheder her.


Men det er også muligt både at grille, riste og bage forskellige ting i din maskine. Med andre ord, så er der ingen begrænsninger for, hvad du kan gøre med aftensmaden, når du har en air fryer med tilbehør til bl.a. En Cosori eller Onyx airfryer. Vi lister herunder nogle af de gode muligheder, du kan få alt fra rist, brødform, bageform, grill og meget andet, som vi ved du vil blive glad for.

Hvis du elsker at spare penge når du shopper online, så læs med på Billig fitness rabatkode, Ditur rabatkode og Whiteaway rabatkode.


Ristning Onyx airfryer tilbehør​

Når man taler om at riste, så kan man få forskellige typer af riste, du kan anvende, for at op nå det mest sprøde resultat – dette gælder blandt andet:

 • En rist til brød, hvori du kan sætte dine brødskiver, så de bliver ristet på begge sider samtidig.
 • En almindelig rist, som du kan sætte ned i skuffen, så du kan tilberede eksempevis en mini-pizza eller lignende, så den måde får en sprød bund og smeltet ost på toppen.

Læs med herunder, og find onyx airfryer tilbehør tilbud for 2023, der er altid en god handel at gøre til dit køkken.

Med Cosori, Onyx airfryer tilbehør eller anden model er mulighederne næsten uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser for din madlavning. Der findes ekstra redskaber til de forskellige tilbehørspakke og mærker, så hav for øje at du køber udstyr der passer til lige netop din model.


Grill

Det lyder måske mærkeligt, at man kan grille noget i sin air fryer, men det er altså muligt. For ligesom i en ovn, hvor varmelegemerne vil grille din mad, så kan en airfryer gøre det samme. Der er forskellige måder at grille på og derfor kan du få forskellige produkter til formålet:

 • Grillpanden i en maskinen kan give dine fødevarer en flot stegeskorpe, der giver lidt den samme effekt, som havde det være en tur på grillen i haven. Dette redskab er især godt, hvis du er vild med den farve maden får.
 • Grillspyd gør det muligt for dig at lave dine egne grillspryd helt uden at tænde op i grillen, men ved blot at tænde op i din airfryer.

Se også vores test af Philips Airfryer XXL. Der er nemlig mange gode tilbud at gøre sig til diverse tilbehørspakke og bageforme, som findes til de forskellige maskiner og brands på markedet.


Bagning​ – særligt Cosori airfryer tilbehør

Når du skal bage, behøver du ikke at tænde hele ovnen og varme den op for det. Du kan nemlig også sagtens bage en kage og muffins i en airfryer ved hjælp af det smarte ekstraudstyr såsom brødform eller bageform – om det er Onyx eller ej:

 • Muffinforme der er lavet af silikone kan uden problemer komme en tur i din airfryer. Så skal du have fat i lidt udstyr til bagningen, og skal det gå hurtigt, så vælg disse til din air fryer.
 • Vi har i samme omgang anbefalinger i forhold til en eventuel bageform og brødform til dine brød, kager og lækre bage ting. Det er både ovennævne muffinsforme i enten metal eller silikone, men de er også andre springforme lignende brødforme og bageforme, som er godt til Onyx, Cosori eller anden maskine.

Denne type Onyx tilbehør eller ekstraudstyr til en Cosori maskine giver dig muligheder for at lave og bage en masse spændende ting.

Hvilket airfryer tilbehør holm deli anbefales?

Du kan altså både bage forskellige kager, lave pizza, kød, fjerkræ eller fisk og grille med forskelligt ekstraudstyr. Med muffinformene kan du sågar lave andet end dessertmuffins, du kan også lave små tærter eller spinatmuffins med banan i, det er bare med at prøve forskellige ting af.


Hvis du have en XL eller XXL findes der også airfryer tilbehør til disse, f.eks.:

 • en nonstick grillpande
 • en pizzaplade
 • en kurv
 • en friture gryde

Det er super smart når udstyret er lavet i non-stick materiale, så maden ikke hænger fast og så det ikke brænder fast på delene. Det bevarer madvarerne intakte og gør rengøringen lige det lettere uden madrester, der skal skrabes af og stå i blød.

Uanset om du derhjemme har en model fra Onyx, Cosori eller en anden, kan du ofte købe lækkert udstyr hertil. Ofte kan det være en fordel at se, hvilke muligheder du finder inde på deres hjemmeside, som du kan finde et link til heroppe længere på siden.


Se relaterede artikler til airfryer​

Læs vores anbefaling til den bedste airfryer testMad i airfryer gør madlavningen hurtigere og nemt -læs mere om det her. Har du en stor familien – så vil PHILIPS Avance Collection XXL HD9650/90 være et hit for når du skal lave mad. Find de bedste  opskrifter og kogebog her. Vi guider dig så du får den bedste tilberedning af frosne pommes frites i airfryer.

Du kan også læse om meget andet end airfryers hos Mooly. Find også rabatkode til HelloFresh, Musclehouse eller H&M.


Tilbehør til de populære mærker​

Til de fleste og de mest populære mærker er der de samme slags ekstraudstyr som f.eks.:

 • en pizzaplade
 • en bageform til kage
 • en rist
 • grill redskaber som spyd

Det er både Phillips, Onyx airfryer tilbehør, Cosori og Holms deli airfryer xl der udbyder disse forskellige philips airfryer xxl tilbehør til deres forskellige airfryers i forskellige størrelser og formater.

Det meste tåler opvaskemaskine men det anbefales at vaske delene op i hånden for at undgå slid, og med non stick funktionen på mange af delene er det heller ingen sag lige at køre opvaskebørsten hen over overfladen.


Hvad kan du lave i din airfryer?

I en frituregryde eller kurv kan du bl.a. lave:

 • pommes frites
 • forårsruller
 • løgringe
 • mozzarella sticks
 • nuggets

Meget mere af det gode tilberedes af den varme luft fremfor at de bliver badet i olie som man kender det fra en normal fritøse. I de fleste tilfælde følger der også en tang med til madlavningen som kan bruges til at tage madvarerne op ad gryden, hvis du ikke har en tang i forvejen.


Udstyr i forme og bageforme til airfryer

Du kan finde en masse forskelligt Onyx udstyr specifikt til denne maskine, og mangler du andet til Cosori airfryer, kan du også mere specifikt købe udstyr til disse modeller. Om det er muffinsforme, brødform, bageform eller anden type udstyr, så kan du se nærmere på det enkelte brand.

Nogle produkter passer til flere forskellige typer, og du kan bruge det til den model du har. Med rette ekstraudstyr kan du udvide dit repetoir med en masse sjove opskrifter.

Hvis du ikke har en maskine og gerne vil se hvilke der er de absolut bedste i test har vi lavet en guide til de bedste airfryer i test 2022, hvor du kan lære meget mere.


Brødform og bageform

Du kan med en brødform og bageform lave sjove kager og brød. Hvis du da bor i en lille lejlighed kan du med fordel, undgå at købe en lille ovn, og istedet bruge en airfryer med udstyr såsom brødform og bageform. Du kan blandt andet købe dette ekstraudstyr til Onyx og Cosori. 

Til disse forme kan man også købe specielt bagepapir til sin air fryer. Det gør, at du ikke sviner så meget, som du kunne. Den hjælper dig med at holde fedtet væg fra selve bageform, brødform, kurven eller den lille plade. 

Se også vores opskrifter på brød i airfryer her.


Lad retten bestemme dit tilbehør til airfryers

Du kan uden tilbehør også lave en masse lækre ting, såsom:

Bagte kartofler: Du vasker og skrubber blot et par store bagekartofler og lægger dem i din Onyx airfryer eller anden model.

Fisk: Du kan ligeledes placere en filet af en type fisk i din air fryer, og lade den tilberede sig god saftig.

Pommes frites: Du kan nemt og hurtigt i din kurv tilberede lækre fritter (hvor du hverken behøver brødform, rist, bageform eller anden tilbehør til Cosori eller Onyx). Det gælder både lækre bønnefritter, såvel som kartoffel fritter. Pommes frites opskrift – Se hvordan de laves bedst her.


Mange eksperimenter på mad

Med udstyr til Cosori eller Onyx maskinen ser vi flere videoer, og forbrugere som eksperimenterer med alt det man normalt tilbereder på en gril eller i en ovn. Du kan ofte hurtigere tilberede ved hjælp af en air fryer – da den gør det hurtigere grundet dens mindre rumfang, som hurtigt kan varmes op til høj varme.

Det er desuden et genialt gaveønske til personen som har en i forvejen, da man for få penge kan købe meget forskelligt til cosori såvel som Onyx, Philips eller andet mærke.

Se fx disse airfryer opskrifter her på siden.


Tilbehør til Philips airfryer xxl

Selvom produkterne i sig selv er rigtig gode, er der mulighed for at gøre dem endnu bedre og mere multifunktionelle. Med philips airfryer xxl tilbehør kan du grille, stege og bage endnu nemmere end før. 

Hvis det er tid til grillaften kan du købe grillspyd og en rist, så du kan få de lækreste grillede kyllingespyd eller grøntsagsspyd til at fuldende sommeraftenen eller resten af året rundt. Det smarte ved at grille i en airfryer er netop, at det kan gøres året rundt. Der er ingen skam i at spise grillmad om vinteren. 

Philips har også en bageform, brødform og muffinsform, der gør bagningen endnu nemmere og mere optimal. Det er ikke alle modellerne, der er kompatible med alle de forskellige udstyr, så hvis du endnu ikke har en airfryer, og gerne vil kunne have noget specifikt ekstra udstyr til den, er det en god ide at undersøge hvilket tilbehør der passer til den pågældende model, inden du køber en. Læs mere om Philips Avance Collection XXL HD9650/90 her.


Holm Deli airfryer XL

Ligesom de andre mærker, findes der også philips airfryer xxl tilbehør til dette, der gør det endnu nemmere at tilberede velsmagende mad med overskud. Til en Holm Deli xl kan du få ekstra udstyr til pizza, bageform og en rist. 

Denne tilbehørspakke kommer i et sæt til en rigtig overkommelig pris, så der er ingen undskyldning for ikke at opgradere sit produkt med lidt ekstra hjælp til madlavningen og en perfekt tilberedning. Med de forskellige redskaber kan du bage pizza, brød eller kage ved hjælp af en pizza- eller bageform.

Læs om Holm Deli airfryer her. 


Udstyret med non-stick belægning

Alle delene er udstyret med non-stick belægning, hvilket er en life saver når det kommer til rengøringen men også tilberedningen, så maden ikke brænder på. Det er også nemmere at få sit bagværk ud af formen, når det ikke hænger fast i din bageform. Tilbud på tilbehør til airfryer findes ved forhandlerne i toppen af artiklen. Der er desuden gode januarudsalg at hente i start 2023.

Når det kommer til Holm deli xl anbefales det ikke at putte delene i opvaskemaskinen, men med non-stick er det ingen sag at vaske det op i hånden. Det gode ved non-stick belægning er, at det ikke kun bliver nemmere at rengøre og tilberede maden uden at brænde på, men det bagværk der er bliver også nemmere at løsne fra formen.


Få mest muligt ud af dit Philips airfryer XXL tilbehør 

Når du køber ekstra udstyr til dit produkt kan du udvide dine muligheder for brugen af din tilbehørspakke. Det er kun udstyret og din fantasi der sætter grænser. 

Med en stor model som denne er det oplagt at købe en rist til airfryer, da du derved nemmere kan tilberede store madvarer såsom en grillkylling eller en steg. En rist kan bruges til mange ting, og det er normalt også en ting, der i høj grad er hjemmevant at bruge i en almindelig ovn. 

Philips xxl airfryer tilbehør har mange muligheder. De har lavet en rist i form af et morgenmadssæt, hvor du kan tilberede flere forskellige madvarer til din morgenmad. 


Deres anbefaling

De anbefaler selv at man kan lave toast, pølser, æg og muffins med den. Der følger også en tang med, til at håndtere madvarerne nemt. Man kan også nemt lave grøntsager med den, hvis man gerne vil have sig en sund morgenmad. 

Muffinformene kan logisk nok bruges til at lave muffins i, men du kan også nemt tilberede æg i den, såsom røræg eller porcherede æg. Denne silikoneform til airfryer er fremstillet af lugtfri silikone, og kan anvendes igen og igen i stedet for de sædvanlige papirsforme, der kan sætte sig fast i maden og som ikke kan genbruges. 

 Få mest muligt ud af dit tilbehør og brug det på flere forskellige måder som beskrevet ovenover.


Forme til airfryer gør madlavningen nem og effektiv

Der findes flere forskellige forme på markedet som tilbehør, der kan bruges til at tilberede et hav af forskellige retter. Forme såsom en bageform eller silikoneform fås i forskellige størrelser og til forskellige formål.

Der er de populære muffinforme, som kan bruges til meget mere end blot muffins. Du kan også lave små tærter, æg og brød i dem, kun fantasien sætter grænser. Det fede ved tilbehør til airfryer er netop at man kan udvide horisonterne for sin madlavning og prøve sig frem med forskellige eksperimenter. 

De større forme til airfryer kan bruges til at lave pizza, tærte eller blot som en form for skål til at holde maden på plads, når den tilberedes. En kageform er heller ikke kun forbeholdt kage, da det jo egentlig blot er en slags skål til airfryer, hvor alle madvarer kan være i. 


Prøv dig frem med de forskellige forme til airfryer:

 • Muffinform – muffins, æg og minitærter
 • Bageform – Kage, pizza, æggekage
 • Silikoneform
 • Skål til airfryer
 • Rist 

Silikoneforme er fleksible og kan i nogen varianter også klappes sammen, så den ikke fylder i opbevaringen. Udover at den er sammenklappelig, så er den også god, hvis man er træt af brændte madrester, der sætter sig fast og klistrer i dine forme. De kan ofte også rengøres i vaskemaskine, for at gøre livet endnu lettere.

Hvad kan du ellers blive klog på med mydinners?

Hos mydinners vidensdeler vi og skaber overblik over et hav af produkter, hvilket er alt fra røremaskiner, til citruspressere, kaffemaskiner, irobot robotstøvsugere eller gulvvasker Braava Jet M6 og proteinpulver. Under sidst nævnte kan du her på siden læse meget mere om bl.a.:

Vi har også en masse guides til leasing af biler, som du kan læse og blive klogere på.

Har du lyst til en drink efter du har lavet mad i din airfryer, kan du følge vores opskrifter:


Sådan udvælger og anmelder vi produkterne

I nærværende artikel er alle produkter udvalgt og anmeldt på baggrund af grundig research ud fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter. De udvalgte produkter kan variere i pris alt efter, hvilken partner det udbydes hos. Derfor samles alle produkter typisk i en pristabel, hvoraf det fremgår, hvor du kan finde produktet til den bedste pris. Trods partneraftale med en række forskellige forhandlere, er vores anbefalinger altid funderet i en samlet vurdering af produktet. 

Produkter vurderes og sammenlignes på baggrund af:

 • Produktafprøvninger foretaget af upartiske eller officielle aktører
 • Anmeldelser og udtalelser fra kunder
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • Garanti-aftale samt den generelle service og omdømme hos udbyderen
 • Dybdegående indsigt i hvad forbrugeren på denne side foretrækker

De ovennævnte kriterier sættes i forbindelse med produkternes pris og generelle kvalitet. På baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, der nedskrives som anbefalinger. Det skal pointeres, at vi i artiklen ikke rangerer produkterne fra bedst til værst. Det er derimod en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov.


Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren